Miért van az, hogy annyi okos és tanult ember van itt?
alig van lehetőség válaszolni.elkezdem begépelni a választ, de mire végére érek, addig már válaszoltak is.:(
:)
És vajon a te megoldásod is ugyan az?
Vagy lehet más szemszögből világít rá a problémára?
A többféle megoldás több látásmódot mutat meg. Ez hosszútávon hasznos.
Ne zavartasd magad, küldd el nyugodtan a válaszodat, ha már egyszer megírtad. Én is jártam már így elég sokszor, de többnyire csak a küldés után vettem észre, hogy már van válasz, nem szoktam frissíteni az oldalt. Ma is megelőzött valaki egy kérdésnél 3 perccel, a héten többször is.
Nagyon igaz, amit a 2. válaszoló írt, már csak emiatt sem érzem feleslegesnek. Olyan is volt, hogy hárman, ill. négyen írtunk választ közel egy időben, és mindegyik legalább egy kicsit más volt.
A kiegészítés nélküli kérdéseden egyébként már én is gondolkodtam, és arra jutottam, hogy vannak, akiknek ez "kikapcsolódás", másoknak "agytorna", megint másoknak egyszerű unaloműzés. (És persze ezek kombinációi, mint akár nekem is.) És még biztos van néhány motiváció; remélem, most fény derül ezekre is. :)
Azért, mert te képzetlen ember vagy. Az eddigi tapasztalataidból ítéled meg az összes választ, mint ahogy így ír ide kb 99%-a -.-
Azt hiszed ezért, hogy okosakat löknek...pedig NEM !
Kedves #5!
Senkit nem zavar. Ez egy rácsodálkozás.
Semmi baj nincs ezzel. Maradjon így.
"alig van lehetőség válaszolni.elkezdem begépelni a választ, de mire végére érek, addig már válaszoltak is.:(
"
Ez egyáltalán ne zavarjon! Szerzel egy kis rutint, és Te leszel az első! :D
Egyébként meg inkább legyél 2., 3., de a válaszod jó legyen, minthogy a kapkodás miatt hülyeségeket írj!
nem zavar.
csodálkoztam és örülök neki.:)
vallásszobában nem hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!