Miért hiszi a sok "okos" ember azt, hogy a zsír átalakul izommá?
Figyelt kérdés
Nekem van elképzelésem , de kíváncsi vagyok mások véleményére is .2009. aug. 16. 21:31
1/3 anonim válasza:
Nem alakul át, ezt énis megerősítem, szimplán csak elég és utána kirajzolódik az izom ami eddig a zsír alatt volt
2/3 anonim válasza:
Azért élnek ebben a tévhitben mert hülyék biológiából.
3/3 anonim válasza:
max ez annyiban igaz (átvitt értelemben) hogy megfelelő fehérje, vitamin esetén az éjszakai pihenésnél ha nem szükséges a szervezetednek inzulint termelnie a szénhidrát lebontáshoz (magyarán este nem zabálsz be szénhidrátos cuccokkal) akkor növekedési hormont termel a szervezeted, amihez energia forrásként zsírokat használ fel...
de zsírból izom nem lesz soha (pedig jó volna :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!