Jelenleg minden ezzel van tele, de érdekel mások, hogy gondolják : Szerintetek életben vannak Erőss Zsolték?
Meg nem voltnáluk hálózsák sem!
Wanda Rutkiwewicz lengyel mászónő is hasnolóképpen halt meg- Nem volt nála hálózsák, és a hóban ásott magának valami gödöt- abban "aludt"- Na megha nincs vele elég táplálék meg ívóvíz meg nem tud magának melegíteni semmit, akkor azt a nagy hideget meddig bírja ki?
Engem is nagyon megvisel-
Egyszerűen nem értem, hogy nem lehetett bekalkulálni
valami váratlant vagy betegséget, hogy abban az esetben mit csinálnak-
Felőlem inkáb feladták volna a csúcstámadást- Ezt az árat sztem nem érte meg
Jav. inkább
Egyébként olvastam olyat is egy portálon, hogy volt
aki az Everestre ment és a visszaúton egyszerűen csak összecsuklott és nem kelt föl többé- Hiába adtak neki
oxigént-
50-es.
Sajnos a levegő nagyon túlfűtött volt mindíg Erőss körül,neki ezért a balesete után is teljesíteni kellett.
A magyar hegymászás problémája,hogy olyan dolgokat is bevállalnak a pénzhiány miatt,amit egy osztrák,vagy olasz
mászó nem vállal be.Tudja,hogy jövőre majd visszajön ide.
De csak akkor tud visszajönni,ha most életben marad.
Sajnos Zsolték most ezt nem vették figyelembe.Drága lett az ára ennek a régi bölcs mondásnak.Az oxigén nélküli próbálkozás,még további nehézséget okozhatott az amúgy is protézist használó mászónak,ami azért már nem volt a "régi". Ezt mindenkinek tudni kellett volna,aki eltervezte
ezt a programot.
Kiss Peti nem volt már életben huszonegyedikén délelőtt
(tényleg leesett) Meg is találták őt-
Hogy Zsoltot miért nem lehetett megtalálni, nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!