Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jelenleg minden ezzel van...

Jelenleg minden ezzel van tele, de érdekel mások, hogy gondolják : Szerintetek életben vannak Erőss Zsolték?

Figyelt kérdés
A hirek szerint ma még keresik őket,de hamarosan feladják . Nem lehet ,hogy nem jó irányban folyik a kutatás ?Esetleg ők is letérhettek a helyes útról ,vagy még feljebb van/vannak,mint ahol folyik a kutatás .Mindenesetre én szurkolok nekik ...

#Erőss Zsolt #Kiss Péter - Kancsendzönga
2013. máj. 23. 13:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

Meg nem voltnáluk hálózsák sem!

Wanda Rutkiwewicz lengyel mászónő is hasnolóképpen halt meg- Nem volt nála hálózsák, és a hóban ásott magának valami gödöt- abban "aludt"- Na megha nincs vele elég táplálék meg ívóvíz meg nem tud magának melegíteni semmit, akkor azt a nagy hideget meddig bírja ki?

2013. máj. 25. 21:49
 52/61 anonim ***** válasza:
"Én mondom neked, ez nagyon nagy hegy. Egyetlen kis hibát csinálsz, és alaposan seggbe rúg..."
2013. máj. 26. 10:31
 53/61 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen le vagyok törve napok óta miattuk. Két fantasztikus ember volt. Példaképek ők, nyugodjanak békében.
2013. máj. 26. 14:50
 54/61 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagyon megvisel-

Egyszerűen nem értem, hogy nem lehetett bekalkulálni

valami váratlant vagy betegséget, hogy abban az esetben mit csinálnak-

Felőlem inkáb feladták volna a csúcstámadást- Ezt az árat sztem nem érte meg

2013. máj. 26. 23:12
 55/61 anonim ***** válasza:

Jav. inkább

Egyébként olvastam olyat is egy portálon, hogy volt

aki az Everestre ment és a visszaúton egyszerűen csak összecsuklott és nem kelt föl többé- Hiába adtak neki

oxigént-

2013. máj. 26. 23:15
 56/61 anonim ***** válasza:
"A hegyen az első a biztonság és az élet megóvása – fogalmazott Soria, aki szerint érthető, ha valaki kétszáz méterrel a cél előtt már nem akarja feladni, de ezzel annál többen veszíthet az ember, az ereszkedés ugyanis veszélyes. A fáradság megsokszorozódik 8000 méteres magasságban. Azt mondta, hogy elválaszthatatlan serpája, Muktu is arra biztatta, hogy még meg tudják csinálni, ennek ellenére ő nem kockáztatott. Amikor visszatértek a négyes táborba, Muktu megköszönte, hogy visszafordultak. Megindító volt látni utána az alaptáborban a fájdalmát annak a serpának, aki a testvérét vesztette el a hegyen– mondta Soria a Marcának."
2013. máj. 28. 22:56
 57/61 anonim ***** válasza:
Kemény hely lehet ez a Kancsendzönga. Egyszer az életben szívesen ellátogatnék oda.
2013. jún. 2. 17:37
 58/61 anonim ***** válasza:
Nem lehetnek életbe.8000 m felett a Jeti sem él már meg.
2013. jún. 7. 16:12
 59/61 anonim ***** válasza:
66%

50-es.

Sajnos a levegő nagyon túlfűtött volt mindíg Erőss körül,neki ezért a balesete után is teljesíteni kellett.

A magyar hegymászás problémája,hogy olyan dolgokat is bevállalnak a pénzhiány miatt,amit egy osztrák,vagy olasz

mászó nem vállal be.Tudja,hogy jövőre majd visszajön ide.

De csak akkor tud visszajönni,ha most életben marad.

Sajnos Zsolték most ezt nem vették figyelembe.Drága lett az ára ennek a régi bölcs mondásnak.Az oxigén nélküli próbálkozás,még további nehézséget okozhatott az amúgy is protézist használó mászónak,ami azért már nem volt a "régi". Ezt mindenkinek tudni kellett volna,aki eltervezte

ezt a programot.

2013. jún. 7. 16:21
 60/61 anonim ***** válasza:

Kiss Peti nem volt már életben huszonegyedikén délelőtt

(tényleg leesett) Meg is találták őt-

Hogy Zsoltot miért nem lehetett megtalálni, nem tudom

2013. jún. 11. 11:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!