Miért gondolják magukat olyan nagy bunyósoknak? A tájboxolók, kickboxosok.
höhö :D
kamu a kérdés? :DD
amúgy, aki gyenge az nagyra van magával, így könnyebb elviselni a gyengeséget.
nem egészen.
van olyan kő kemény ismerősöm (és ahogy mesélte a mestere.. már már tényleg hihetetlen milyen ember, ha ember egyáltalán) akit szerintem csak hátulról lehet megölni, mert ha látja hogy valaki fenyegetést jelenthet fegyverrel vagy anélkül akkor percek alatt végezne vele. és róla el is tudom képzelni hogy elborul és szó szerint végez valakivel. amúgy normális srác, ok nélkül nem kapja fel a vizet. a másik meg hogy azt mondta azt meg meg lehet érezni ha fenyegetve vagy, bár nem látod (hátulról).
viszont amiket írtam küzdősportokban együtt edzenek lányokkal akik csak fogyni akarnak, és lehet hogy kiidegelik a végtagjaikat, de ahogy ismerőseimtől tudom nem bírnak sokat.. és a nagyképűséget meg végképp nem értem, hiszen ha épp erősebbek is, akkor is szabályok között erősek.
Elmondanám neked azt az információt a témával kapcsolatban, hogy ezek az emberek edzésen nem feltétlen csak a szabályok betartása melletti küzdelmekre mennek rá. Szóval, bár én taekwondo-zom, tehát szabály szerint, nálunk nincs öv alatti rúgás illetve könyökölni, térdelni, fejelni sem lehet, aztán nem is nagyon van ízületre vagy egyéb gyengébb pontra irányuló támadás, viszont szoktuk azért gyakorolni azokat is. Tehát, utcán ha nagyon kell úgy térden rúgom szemből vagy nyakon (ádámcsutkán) verem a támadómat, hogy arról kódul...
Na most, ebből kiindulva, egy komoly és elismert harcos szabályok nélkül egy átlag embert egy pillantás alatt földbe döngöl. A rutin, a sebesség és az technikai erő fölénye miatt..
hmm.. egy átlag embert.
Te ha TKD-zol akkor harcművész gyökerei vannak az edzésednek. nem hiszem hogy azok a harcosok, akik a TKD-t gyilkolásra használták, az edzőtársaik torkát minden edzés alatt eltörték volna. a különbség hogy Te tudod hogy ha az a célod hogy végezz valakivel, akkor tudod hogy azt hogy tedd 1 mozdulattal.
küzdősportban amúgy is megnézném 2-3 késelővel szemben milyen magabiztosság lenne még :)
egyre szimpatikusabb Kérdező állása, pláne hogy látom komoly.
a kőkemény ismerősöd golyóálló :DDDD
VASEMBER A SPANOD HEEEEEE
Nyilván nem.
de ahogy ismerem a vasember filmeket, a csávó a páncél nélkül már sebezhető :) Haveromnak csak egy sima ember...
Érdekes hogy golyóálló. Lelőni ugye bárkit le lehet. De ő azt mondta, hogy a valóságban szinte sohasem használnának ellene lőfegyvert, csak egyéb fegyvereket, de azokkal el lehet boldogulni. Egyedül rendőr az aki esetleg fegyvert foghat az emberre, de azt mondta hogy jobb ha az nem történik meg, mert nem tűrheti el hogy töltött fegyvert fogjanak rá. Mert egy harcművész nem tűri a fenyegetést vagy valami ilyesmi..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!