Mennyire működik a lövészet mint edzés?
Figyelt kérdés
Tervezem hogy elkezdem a sportlövészetet, viszont mivel még nem vagyok annyira tapasztalt így azt találtam ki, hogy elmegyek egy élménylövészetre, hogy kiderüljön mennyire testhezálló ez az egész. Gyűlölöm az összes klasszikus mozgásformát, viszont ha kötődik valamihez akkor már elvagyok vele és ha már lúd akkor legyen kövér esetére filóztam azon, hogy miért ne legyen valami kevésbbé szokványos.ma 15:08
A kérdező szavazást indított:
Van értelme sőt baromi jó ötlet
Hát csodát ne várj tőle
Hülyeség
1 szavazat
1/1 A kérdező kommentje:
ez lenne amit kinéztem első próbára, minden van benne és legalább ki tudom próbálni kicsitől a nagyig hogy egyáltalán mi legyen a következő:
ma 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!