Miért gondolják magukat olyan nagy bunyósoknak? A tájboxolók, kickboxosok.
középszerű: (ebben az esetben) képességeivel nem kiemelkedő, nem az ország legjobbja aki éppen isteni reflexekkel és tehetséggel született.
komoly sérülés: kb. idegsokkot vagy nagy vérveszteséget, esetenként halált okozó sérülés.
egy ízület törését illetve vágásokat, szúrásokat nem gondoltam, hogy egy ökölvívó feltétlen jobban tűrne mint egy footballista.
nekem 8.
gondolom ezért tanul mindenki harcművészetet, nem hagyod hogy leszúrjanak..
verés.. az az amikor ütögetnek..? legutóbb teljesen életben hagytam azt aki közterületen megütött, a szemöldököm nem sok azt nem mozdítottam. az ilyen kb. míjdnem teljesen irreleváns.. lehet egy gyengébb embernek nem, nehéz belehelyezkedni mások bőrébe.. bár aki tőlem tanul annak azt tanítom hogy minden fenyegetést vegyen komolyan, még egy balf.asz kötekedőt is utcán.
a valóságban viszont ott kezdődik a probléma ha pengével támadnak egy emberre, és éppen azt írtad hogy az mindegy a küzdősportolóknak, meg amúgy is: leszúrnak leszúrnak. :D
hát, ezért érdemes komolyabb dolgokat űzni ;)
mint tudjuk.. :D
tehát tényleg golyóálló lennék? (challengeacceptedface) én vagyok isten!
Mindannyian bénák vagytok!
Engem nem hogy nem fog, de még el se talál a golyó!!! :D
Nekem a közelembe sem ér a támadó, mert a Chi-mel még előtte megállítom, hála a Yellow Bamboo ősi harcművészetének: http://www.youtube.com/watch?v=WhnvETs4F6Q
Na erre mit léptek? :P
a cérna nélküli varráshoz tényleg sok chakra kell.
a yellow bamboot ismerem, de csak gyenge emberek ellen működik :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!