Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért gondolják magukat olyan...

Miért gondolják magukat olyan nagy bunyósoknak? A tájboxolók, kickboxosok.

Figyelt kérdés
Ott volt a hatalmas nagy behemót Sapp aztán egy igazi, komoly sportoló, aki egész életében elismerem (tagadhatatlan) komolyan edzett lenyomta szabályok mellett! ha nem lennének szabályok, egy középszerű küzdősportoló egy kocsmában vagy egy aluljáróban az első komoly sérülés után összeesne meg nem is bírná a mentális nyomást!
2011. jún. 5. 20:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

középszerű: (ebben az esetben) képességeivel nem kiemelkedő, nem az ország legjobbja aki éppen isteni reflexekkel és tehetséggel született.

komoly sérülés: kb. idegsokkot vagy nagy vérveszteséget, esetenként halált okozó sérülés.

egy ízület törését illetve vágásokat, szúrásokat nem gondoltam, hogy egy ökölvívó feltétlen jobban tűrne mint egy footballista.

2011. jún. 10. 11:45
 22/38 anonim ***** válasza:
lehet, hogy egy csöves jobban türné ha leszúrnák mint Mike Tyson :) annyira nem számít ez, hogy most mit sportolsz nyilván egy sima verést ha küzdősportolsz akkor lehet jobban tűrsz de ha leszúrnak tehetetlen vagy és nem tudhatod,hogy mennyire fogod bírni mivel még lehet, hogy soha nem szúrtak le addig
2011. jún. 10. 14:13
 23/38 anonim ***** válasza:

nekem 8.

gondolom ezért tanul mindenki harcművészetet, nem hagyod hogy leszúrjanak..

verés.. az az amikor ütögetnek..? legutóbb teljesen életben hagytam azt aki közterületen megütött, a szemöldököm nem sok azt nem mozdítottam. az ilyen kb. míjdnem teljesen irreleváns.. lehet egy gyengébb embernek nem, nehéz belehelyezkedni mások bőrébe.. bár aki tőlem tanul annak azt tanítom hogy minden fenyegetést vegyen komolyan, még egy balf.asz kötekedőt is utcán.

a valóságban viszont ott kezdődik a probléma ha pengével támadnak egy emberre, és éppen azt írtad hogy az mindegy a küzdősportolóknak, meg amúgy is: leszúrnak leszúrnak. :D

hát, ezért érdemes komolyabb dolgokat űzni ;)

2011. jún. 10. 14:51
 24/38 anonim ***** válasza:
Szerintem a közdősportot űzők általában nem szokták azt állítani, hogy kicsorbul rajtuk a penge vagy hogy golyó álló a bőrük. =D
2011. jún. 11. 03:10
 25/38 anonim ***** válasza:
pedig az menő. Kérdező már úgyis eltűnt, ezesetben önkényesen magamraveszem a vasemberes szerepet. bizonyítsa be valaki, hogy nem csorbul ki rajtam a penge, vagy hogy nem vagyok golyóálló ---> a bizonyítás hiánya fogja táplálni a legendámat.
2011. jún. 11. 09:13
 26/38 anonim ***** válasza:
De Aczél, a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka :D
2011. jún. 11. 10:02
 27/38 anonim ***** válasza:

mint tudjuk.. :D

tehát tényleg golyóálló lennék? (challengeacceptedface) én vagyok isten!

2011. jún. 11. 10:52
 28/38 anonim ***** válasza:
én istenbizony golyóálló vagyok pedig csak a földön rúgj paradicsomot harcművészetet végzem de annyira profi vagyok, hogy ha egy AK47-re való késsel megszúrnnak eltörne és ha utána az AK47-el meglőnének a golyó visszapattanna és a golyó az ellenfelemet megöli mert rá pattan vissza úgy irányítom :D erre varjatok gombot tű és cérna nélkül
2011. jún. 11. 17:26
 29/38 anonim ***** válasza:

Mindannyian bénák vagytok!

Engem nem hogy nem fog, de még el se talál a golyó!!! :D

Nekem a közelembe sem ér a támadó, mert a Chi-mel még előtte megállítom, hála a Yellow Bamboo ősi harcművészetének: http://www.youtube.com/watch?v=WhnvETs4F6Q

Na erre mit léptek? :P

2011. jún. 11. 17:31
 30/38 anonim ***** válasza:

a cérna nélküli varráshoz tényleg sok chakra kell.

a yellow bamboot ismerem, de csak gyenge emberek ellen működik :)

2011. jún. 11. 18:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!