Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jelenleg minden ezzel van...

Jelenleg minden ezzel van tele, de érdekel mások, hogy gondolják : Szerintetek életben vannak Erőss Zsolték?

Figyelt kérdés
A hirek szerint ma még keresik őket,de hamarosan feladják . Nem lehet ,hogy nem jó irányban folyik a kutatás ?Esetleg ők is letérhettek a helyes útról ,vagy még feljebb van/vannak,mint ahol folyik a kutatás .Mindenesetre én szurkolok nekik ...

#Erőss Zsolt #Kiss Péter - Kancsendzönga
2013. máj. 23. 13:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
21%
Nem értem, miért nem lehet felfogni, hogy meghaltak? Mit reméltek, most komolyan? Akik szakértői a témának, és reálisan gondolkodnak, már tegnap ilyenkor azt mondták, hogy nincs esély. A családja is elfogadta. Akkor miről beszélünk még? Milyen csodát vártok? Hallottátok, amit a felesége nyilatkozott, vagy az egyesület?
2013. máj. 23. 13:46
 2/61 A kérdező kommentje:
Igen .. valószinű,de történtek már csodák !!!
2013. máj. 23. 13:52
 3/61 anonim ***** válasza:
33%

De nem ilyen esetben. Megmondta a felesége is, ha egy helyben vannak, akkor is meghaltak volna. Haladni meg nem haladtak, hisz akkor már megtalálták volna őket valahol a közelben.

Különben is a fiatal fiú már Erőss jelentése szerint is lezuhanhatott.

2013. máj. 23. 13:54
 4/61 A kérdező kommentje:
Én is valószinűbbnek tartom ,hogy sajnos tragédia történt...csak kiváncsi voltam ki miként vélekedik.
2013. máj. 23. 14:03
 5/61 anonim ***** válasza:
21%

Meg kéne őket keresni-

Nem igaz, hogy csak úgy "eltűnhetnek" !

2013. máj. 23. 14:05
 6/61 anonim válasza:
77%
Egy lehetőség van még, ha lezuhantak esetleg és még életben vannak - ekkor lejebb lennének már és mivel nem az úton vannak senki se találhatta meg őket, de nem valószínű(0,0001%)
2013. máj. 23. 14:06
 7/61 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen, hogy nem tudnak legalább valamilyen

"jelt" adni- hangjelet (hogy meghallhassa valaki)

8/61 anonim válasza:
27%
Biztos vagyok benne, hogy mindketten meghaltak.:(
 9/61 anonim ***** válasza:
13%

Meg helikopterrel, ha nem is bírnák lehozni

őket, legalább lehetne keresni, hátha valamilyen jelet adnak

2013. máj. 23. 14:08
 10/61 anonim ***** válasza:
86%

Jézusom, 52%-os, te miről hadoválsz? Egy másik ilyen kérdésnél is írod a baromságaidat. Olvastál egy cikket is róluk, tisztában vagy a körülményekkel?

Én sem sokat tudok a hegymászásról, de elolvastam az elmúlt napok cikkeit, a szakértők véleményét. Kicsit nézz már utána, hogy ne irkálj baromságokat folyton!

2013. máj. 23. 14:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!