Jelenleg minden ezzel van tele, de érdekel mások, hogy gondolják : Szerintetek életben vannak Erőss Zsolték?
Nagyon jó lenne, ha már küldenék azt a tíz sherpát-
Bár sztem nem elég tíz sem, de azért több, mintha
csak egy-két ember menne oda-
Így talán nagyobb területet át tudnak kutatni-
Mindent meg kéne próbálni
Olvassátok el ezt a cikket!
Konkrétan ezt a részt ajánlom az 52%-os válaszadó figyelmébe:
„Visszaértünk a négyes táborba, és ekkor kezdtek érkezni a hírek a szerencsétlenségekről. Mindenkit ott ért baleset vagy ott fáradt el a csúcs alatt, ahova nem értek már fel a kötelek. Nincs is mentőexpedíció. Mert hát ki menne fel? Nem akartak pénzt költeni a serpákra, most meg néhányuknak közülük, akik teljesen kimerültek, ajánlottak pénzt. Némelyek azt hiszik, ezek az emberek öszvérek. Vészhelyzetben sokszor mondják, 'küldjetek pár serpát', de hát ők is hullafáradtak, ők is fent dolgoztak a hegyen. Amikor valaki feljut hétezer akárhány méterre, tudnia kell, hogy egyedül van. Nem tud segíteni sem a helikopter, sem a serpák. 4000-ről le lehet valakit hozni, 8300-ról nem” – jelentette ki Soria az újságíró kérdésére, de arra nem tért ki, melyik pórul járt expedícióra gondolt.
Már mindent írnak
A spanyol Desnivel.com mászóoldalon arról írnak,
hogy a két magyar mászó – egy koreai hegymászóval és
két sherpával együtt – meghalt.
A tábori kapcsolattartók helyi idő szerint délelőtt
11-kor hallottak utoljára Erőss Zsoltról, aki akkor
azt mondta, szem elől vesztette Kiss Pétert.-
Péterrel történhetett valami, de Zsolttal?-
Péter "eltűnt", de Zsolttal még találkoztak-
Agyrém
De mégis mi történt pontosan?
Ha igaz, amit a spanyol (Carlos) mondott,
- aki visszafordult - hogy két sherpa is életét
vesztette meg egy koreai, ő konkrétan mit látott?
Sztem az lehetett a gond, h. nem voltak kötéllel
rendesen odabiztosítva (úgy pedig könnyű leesni)
Hát nem mindegy-
Én nagyon arra szavazok, hogy nem lehettek rendesen (kötéllel) biztosítva- Mert csak úgy lehet leesni
Meg nem voltak (teljesen) egyedül-Velük volt két sherpa
De azokat sem találják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!