Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jelenleg minden ezzel van...

Jelenleg minden ezzel van tele, de érdekel mások, hogy gondolják : Szerintetek életben vannak Erőss Zsolték?

Figyelt kérdés
A hirek szerint ma még keresik őket,de hamarosan feladják . Nem lehet ,hogy nem jó irányban folyik a kutatás ?Esetleg ők is letérhettek a helyes útról ,vagy még feljebb van/vannak,mint ahol folyik a kutatás .Mindenesetre én szurkolok nekik ...

#Erőss Zsolt #Kiss Péter - Kancsendzönga
2013. máj. 23. 13:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon jó lenne, ha már küldenék azt a tíz sherpát-

Bár sztem nem elég tíz sem, de azért több, mintha

csak egy-két ember menne oda-

Így talán nagyobb területet át tudnak kutatni-

Mindent meg kéne próbálni

2013. máj. 23. 17:54
 22/61 anonim válasza:
Én azt sem értem, hogy ilyen magasságokban, ugyebár oxigénhány van, ha nincs oxigénmaszk akkor kb olyan érzeted van mikor berúgsz, szédelegsz, nem tudsz felelős döntéseket hozni, a 1-2 lépést haladsz 1 perc alatt.Miért nincs minden mászónál vésztartalék oxigén?Ilyen helyzetekben legalább az lenne egy mentő esély.Ha már tényleg kivagy mint a kutya, egy kis reménysugár hogy az eszed meg az erőd visszatérhet az oxigéntől. Ha meg nem használod az oxigént mert nincs baj, akkor ugyanúgy elmondhatod hogy oxigén nélkül másztad meg a hegyet.
2013. máj. 23. 18:20
 23/61 anonim ***** válasza:
Nincs annyi serpa, hogy majd az összeset hozzájuk vezényeljék. Tudod, több helyszín is van, ahol jelen kell lenniük, nem tudnak ripsz-ropsz 8000 m fölé rendelni 40 serpát.
2013. máj. 23. 18:25
 24/61 anonim ***** válasza:

Olvassátok el ezt a cikket!

[link]

Konkrétan ezt a részt ajánlom az 52%-os válaszadó figyelmébe:

„Visszaértünk a négyes táborba, és ekkor kezdtek érkezni a hírek a szerencsétlenségekről. Mindenkit ott ért baleset vagy ott fáradt el a csúcs alatt, ahova nem értek már fel a kötelek. Nincs is mentőexpedíció. Mert hát ki menne fel? Nem akartak pénzt költeni a serpákra, most meg néhányuknak közülük, akik teljesen kimerültek, ajánlottak pénzt. Némelyek azt hiszik, ezek az emberek öszvérek. Vészhelyzetben sokszor mondják, 'küldjetek pár serpát', de hát ők is hullafáradtak, ők is fent dolgoztak a hegyen. Amikor valaki feljut hétezer akárhány méterre, tudnia kell, hogy egyedül van. Nem tud segíteni sem a helikopter, sem a serpák. 4000-ről le lehet valakit hozni, 8300-ról nem” – jelentette ki Soria az újságíró kérdésére, de arra nem tért ki, melyik pórul járt expedícióra gondolt.

2013. máj. 23. 18:31
 25/61 anonim ***** válasza:

Már mindent írnak

A spanyol Desnivel.com mászóoldalon arról írnak,

hogy a két magyar mászó – egy koreai hegymászóval és

két sherpával együtt – meghalt.

A tábori kapcsolattartók helyi idő szerint délelőtt

11-kor hallottak utoljára Erőss Zsoltról, aki akkor

azt mondta, szem elől vesztette Kiss Pétert.-

Péterrel történhetett valami, de Zsolttal?-

2013. máj. 23. 18:43
 26/61 anonim ***** válasza:

Péter "eltűnt", de Zsolttal még találkoztak-

Agyrém

2013. máj. 23. 18:44
 27/61 anonim ***** válasza:

De mégis mi történt pontosan?

Ha igaz, amit a spanyol (Carlos) mondott,

- aki visszafordult - hogy két sherpa is életét

vesztette meg egy koreai, ő konkrétan mit látott?

Sztem az lehetett a gond, h. nem voltak kötéllel

rendesen odabiztosítva (úgy pedig könnyű leesni)

2013. máj. 24. 09:25
 28/61 A kérdező kommentje:
Most már mindegy szegényeknek ,nyugodjanak békében ...
2013. máj. 24. 10:38
 29/61 anonim válasza:
A nepáli kormány még keresteti őket.Ha sikerül beazonosítani a helyet ahol a baleset történhetett akkor küldenek helikoptereket. De a szűkös idő miatt szinte esélytelen, mivel kb 5nap múlva érkezik a monszun. Azután meg szinte 100% hogy már nem fogják őket soha megtalálni.
2013. máj. 24. 12:00
 30/61 anonim ***** válasza:

Hát nem mindegy-

Én nagyon arra szavazok, hogy nem lehettek rendesen (kötéllel) biztosítva- Mert csak úgy lehet leesni

Meg nem voltak (teljesen) egyedül-Velük volt két sherpa

De azokat sem találják

2013. máj. 24. 12:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!