Zlatan00 kérdése:
Menyire kell "kivégezni" a Tricepszet? Szereti ha brutálisan meg van edzve?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 13:30
1/5 anonim válasza:
Elég neki heti egyszer, 3 gyakorlattal, gyakorlatonként 3-4 sorozattal. És persze keményen, amivel éppen megy a 8-12 ismétlés.
2/5 A kérdező kommentje:
Én 7 gyakorlatot is szoktam rá mindegyikből 5 sorozat és kb 8-10 ismétlés.
2013. máj. 21. 14:06
3/5 anonim válasza:
Szerintem az sok lesz, felesleges. De te tudod, ha neked így jó..:)
4/5 anonim válasza:
Csinálj inkább négy sorozatot 4*12-es felváltásba, köztük egy perces pihenővel, túl sok gyakorlattal csak izmot égetsz.
Továbbá az sem mindegy, mekkora súllyal tricepszezel.
Ha szálkásodni akarsz, kisebb súllyal többet, ha tömegelni akkor pedig nagyobb súllyal kevesebbet.
5/5 anonim válasza:
Ez nem így van, nem kis súllyal kell szálkásítani, mert akkor izomvesztés van. A súlyzós edzés az nem változik csak az étrend (szálkásító diéta) és több aerob edzés megy a súlyzós mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!