Valaki írjon már nekem egy brutálisan erős fekete biciklis szemüveget?
Én ezt néztem de még ez is drága [link]
Meg nem is értem hogy akkor mivel adják mert nekem az a lencse kéne ami benne van az jó sötét de oda van írva alá az a sok hülyeség amiből egy szót se értek
Rendelhető dioptria nélkül:
• Napszemüveglencsével → kültéri sportokhoz
• Polarizált napszemüveglencsével → vizi és téli sportokhoz
• Színtelen szemüveglencsével → beltéri sportokhoz
Rendelhető dioptriás megoldással:
• Napszemüveglencsével → kültéri sportokhoz
• Polarizált napszemüveglencsével → vizi és téli sportokhoz
• Színtelen szemüveglencsével → beltéri sportokhoz
• Fényre sötétedő szemüveglencsével → beltéri és kültéri sportokhoz
De a lencsék nincsenek felsorolva tehát vakon kéne kiválasztanom a lencsét hozzá?
A hegesztő szemcsik közül egyet látok [link] ami talán nem olyan sötét de biztos kényelmetlen a szára és optikailag sincs a közelében sem a márkásoknak . Ugye ez teljesen UV szűrő ?
Napszemüveglencsével → sima napszemcsi
• Polarizált napszemüveglencsével → csillogás mentes
• Színtelen szemüveglencsével → víztiszta lencse
• Fényre sötétedő szemüveglencsével → fényre sötétedik
diotriás megoldás: tehetsz bele szemüveg lencsét,ha rossza szemed.
Visszatertem a kerdeshez, mert ma vegre megerkezett az uj fejvedom, amit mar vagy ket honapja megrendeltem, de csak most kerult ki a boltok polcaira.
Markaja: CASCO ... Tipusa: SPEEDairo ... [link]
Kiprobaltam, brutal jo ... en a fekete lencsevel kertem ... total vedi az egesz szem koruli reszeket ... szemoldok felett sem sut be a nap ... tok konnyu ... kenyelmes ... es meg jol is nez ki.
Szekesfehervaron vettem, a [link] uzletben es egybol adtak is 10% kedvezmenyt.
Osszefoglalva, a fejvedo nagyon jonak tunik, a szelvedo maszk meg egyenesen fenomenalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!