Mire menjek? Önvédelmi sportra szeretnék menni de nincs ötletem és nagyon ismerem mik vannak.
Már egyszer porul jártam és majdnem meghaltam...már eszméletlenül kerültem kórházba.
Hallottam a krav maga-ról ,defendu , és a ju jitsu-ról
nekem kifejezetten valami támadó kéne ...
Részben segíteni feldolgozni ki adni a dühömet .
Az óta senki sem tudok magamhoz közel engedni még a családomat sem...
Kifejezetten olyan edzsészre van szükségem hogy fájjon zúzódások stb....maga a sport legyen kemény és nagyon durva ...Lehet hogy furcsán hangzik, de nekem erre van szükségem...!
16 L
:DDDD
Ezután már csak szépeket álmodhat az ember xD
Csajokról van szó, én intimtorna (súlyzós) tanfolyamot ajánlanék küzdősportoló (vagy egyéb sportoló) csajoknak. Halál komolyan.
Nem az írással van probléma vagy a kamuzással. Senki sem gondolja hogy kamuzol.
Az a probléma, hogy a Magyarországon oktatott dzsúdó színvonala erősen sport kategória. Egy-egy szerencsés esetet leszámítva amikor egy sportoló el tud menekülni, vagy véletlen lenyomja a nyilván nem túl határozott támadóját (1 támadót!) megeshet. Ettől még csak sport, és egy ilyen sportoló nincs felvértezve megfelelő technikákkal, elméleti tudással és rutinnal éles utcai helyzetek megívására.
Pisztoly elleni technikákat kravmagásoknak is oktatnak. Én minimális szinten értek csak a lőfegyverekhez. Bármelyiket agyon tudnám lőni. Sőt, pisztollyal engem is kinyírhatnának, holott nem vagyok képzetlen..
Judóból aligha lett aikido. Az aikido szellemisége nem sport, hanem harcmvűészet. Sportként űzve életveszélyes lenne (akárcsak a Jujutsu).
Nem leszólás, lehet más országban, más edzésen van egy komoly mester, aki titeket jól oktat. Akkor szerencsés vagy. Én általánosságban írok és a magyar átlag edzés színvonalakat figyelembe véve.
Szia!
Én a hagyományos karatét ajánlanám.
Önkontroll, ügyesség, erö, eggynsúly, stb. felylesztés.
Azt ilyenkor dobjátok már hozzá, hogy hol van hagyományos, okinawai karate oktatás Magyarországon.
Mert én egész Budapesten csak kb. 2 komoly karate edzőt ismerek. Nem azért mert nem ismerek sok tucatnyi edzőt, hanem mert igazi karatéról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!