Milyen küzdő sportot vagy önvédelmi dolgot ajánlanátok egy lánynak? Többi lent
El szeretnék kezdeni olyan edzésre járni, ami a küzdéssel kapcsolatos. 18 éves lány vagyok, akit érdekelnek a mind a küzdősportok mind az önvédelmi "sportok" (tudom hogy ha valami önvédelmi azt már nem szokták sportnak nevezni, de jobb szót most nem találtam). A célom az lenne hogy mivel sok a felesleges energiám, amit rosszul vezetek le, hogy kiadjam magamból a 'dühömet' és emellett még tanuljak is valamit, mert ugye sosem ár, ha az emberlánya meg tudja védeni magát. Valaki a krav-magát javasolta nekem, de mások azt mondták, hogy az csak lehúzás és semmire nem jó. Ti mit javasolnátok az én esetemben?
Köszönöm!
sima ökölvívó edzésre menj le.
önvédelemre meg tanulmányozd ezt a videót-
A japán jujitsu elég jó önvédelemre. Én mindenesetre azt ajánlom, és ha pesten laksz, ismerek is egy elég jó edzőtermet.
Ha érdekel a dolog, írj nyugodtan privátot.
A krav-maga jó,de nem kezdőknek.Ahhoz előkpzettség is kell.Én a kungfut javaslom.Ismerek egy 15 éves lányt,aki 2 éve kungfuzik,simán lever egy 2 évvel idősebb nagydarab fiút is.
Szintén Budán jár edzésre.
Ha pesti vagy, nézz le hozzánk:
Járnak veled egykorú lányok is, az edzőnk a női válogatott egyik edzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!