Milyen sportot ajánlanátok? (küzdősport, önvédelmi sport, ilyesmik)
én a taichiből kialakult egyik harcművészetet tanulom, az edzéseinken jelenlévő gyerekekből arra következtetek, hogy túl lehet élni, a hatékonysága (akár önbizalomfejlesztésben XD) magáért beszélne, ha megnéznéd.
persze ha kérdésed van majd visszaolvasok és válaszolok.
A Win Chung nagyon jo :DD bár csak pár videót néztem róla, és nem nagyon értem de amúgy tetszik:D
Aczél mit tanulsz?:) rákeresek arra is.
Most nagyon afelé hajlok hogy először a Tai-Chiba kezdek bele, teremtek egy kis belső harmóniát meg ilyenek:D, aztán valami harcművészet ;) de elképzelésem sincs hogy melyik legyen, olyan sok van...:(:D
ezt aláírom. wingtsun nyerő.
amit én ajánlok.. nos még sohasem gugliztam rá merre van wudang edzés. ezt akkor ajánlom, ha pesti vagy, és a mi edzésünket meg tudod látogatni.
egyébként a wingtsun elterjedtebb és annak adnék a minőségére.
a Tai Chi nagyon a belső energiára megy rá,maga a kung fuk ban is szokott lenni egy kis belső energia.Amm adok akkor én is pár vidit: http://www.youtube.com/watch?v=amUBBh6IVfU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!