A kick-box tényleg női küzdősport?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 09:10
2/10 Advocatus Diaboli válasza:
Esetleg beírnád youtube-ra, hogy kick box?:D Vagy google-be?:P
De amúgy nem, nem kifejezetten női, inkább férfi sport szerintem még mindig.
3/10 3rdeye válasza:
mostanában kezdett bejönni ez a "alakformáló kick box" meg az ilyen hülyeségek, valószínűleg azért kérdezi a kérdező
4/10 anonim válasza:
nem, az túlzás hogy női :D
de az egyik legjobb "zsírégető" mozgás, vagy még helyesebben fogalmazva fogyáshoz az egyik legideálisabb mozgás egy küzdősport, és nem tudom mennyi küzdősportoló/harcművész lánnyal voltatok már, de jó testet is csinál hosszabb távon :)
5/10 anonim válasza:
döntsd el te-
6/10 walholl válasza:
Veszélyes a konyhán kívül tartózkodni. Az internettel ez hatványozódik. Futás vissza.
7/10 anonim válasza:
En eleg sok kuzdosportot uztem, koztuk kickboxot is. Az hulyeseg hogy noi sport. Viszont talan a legnoiesebb kuzdosport. Foleg hogy az emberek kozott manapsag elterjedt az aero kickbox ami az aerobic meg a kickbox egy szamomra furcsa kevereke.
9/10 Kitrababa válasza:
Ez mindenkinek jó. Levezetheted a dühödet. ;) Egyébként is férfiak is űznek női sportot (jóga), nők is férfi sportot (pl. foci).
10/10 anonim válasza:
A jóga mióta női sport?Enyhén szar hasonlat volt.Női sport mondjuk a röplabda,vagy a vízi balett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!