Milyen sportot ajánlanátok? (küzdősport, önvédelmi
sport, ilyesmik)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok:D, és főleg az önbizalmamra szeretnék gyúrni. Nem vagyok túl jó erőnlétben, ezen is szeretnék változtatni. Ajánlanátok valamit? A Krav Maga sztem túl erős lenne, a Tai chin gondolkoztam még de arról semmit sem tudok, még így se hogy olvastam róla. :DD De amúgy bármi jöhet. Köszi előre is.
én már elköteleztem magam a satsujin kennek. majd egyszer megküzdünk az ideológiánk védelmében.
2011. ápr. 10. 20:17
22/30 Neji válasza:
Én elhatároztam,h világbajnok leszek WT ben ugy,h majd úgyis hallani fogsz rollam:D
2011. ápr. 10. 20:18
23/30 anonim válasza:
efelől nincs is kétségem. ha esetleg Pest felé hoz a sorsod, tudod hol keress! :D
2011. ápr. 10. 20:19
24/30 anonim válasza:
mondjuk én annyit határoztam most el, hogy még egy utolsó adag erősítő edzést letolok (ez a 15 perces ámbár intenzív) de valahogy inkább ennék még pár kocka milkacsokit. motivációs tipp?
2011. ápr. 10. 20:21
25/30 Neji válasza:
Engem Tommy Carruthers meg Bruce Lee meg az ilyen atom gyors palik motiválnak akiket linkelgetni szoktam.Volt már h egy hétvégén 7oránát erősítő edzésem volt.Addig megsem állok amíg elnem érem az ő szintjüket,de ennyi nem elég:P meg is előzöm öket.Csak én nagyon zene függő vagyok:S és ha nincs zene akkor nincs is kedvem edzeni,ezért mindig új zenékkel tolom xd
motiváció lehet az is h valami csajal mész sportolni vagy van valami csaj aki tetszik és arra gondolsz majd milyen lesz amikor meglát,h reagál...ilyesmik xD
2011. ápr. 10. 20:27
26/30 3rdeye válasza:
Neji, erősítő edzés 7 órán át?? az nem létezik :)
wing tsun tömegsport lett, meg full biznisz már
2011. ápr. 10. 20:33
27/30 3rdeye válasza:
a tai chi-t még nem ajánlanám, ilyen fiatalon nem biztos hogy megértenéd, unalmasnak találnád. a wudang, vagyis a déli kung fu viszont annál jobb.
2011. ápr. 10. 20:35
28/30 Neji válasza:
Próbáld ki egy személyi edzővel és utánna mond,h nem létezik:))
2011. ápr. 10. 20:36
29/30 anonim válasza:
3.eye!
óÓ? ismered!
mi jót tudsz róla? én csak annyi leírást találtam, hogy a Wudang hegységben alakult ki.. meg hogy a taichiből. és persze gyakorlom.
de ha tudnál dobni egy általad preferált leírást, vagy hogy te mit gondolsz róla, annak örülnék!
köszi :)
2011. ápr. 10. 20:39
30/30 3rdeye válasza:
Aczél, beírod youtube-on, hogy wudang kung fu, vagy five element kung fu, és máris látsz néhány formát. én északi kung fu-t tanulok, de tudok néhány déli wudang mozdulatot is. Ezek valamivel "folyékonyabbak" és a belső dolgokra helyezi a hangsúlyt. valamint az állások is mélyebbek, jobban igénybeveszi a lábat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!