Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlanátok?...

Milyen sportot ajánlanátok? (küzdősport, önvédelmi sport, ilyesmik)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok:D, és főleg az önbizalmamra szeretnék gyúrni. Nem vagyok túl jó erőnlétben, ezen is szeretnék változtatni. Ajánlanátok valamit? A Krav Maga sztem túl erős lenne, a Tai chin gondolkoztam még de arról semmit sem tudok, még így se hogy olvastam róla. :DD De amúgy bármi jöhet. Köszi előre is.
2011. ápr. 10. 19:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

ezt se tudták normális kamerával felvenni, végig laggol az egész.

Kérdező, ha WT edzésre van lehetőséged (és tegyük fel hogy jó mesterrel) akkor nyugodtan felejtsd el a kravot és az ilyen töltelék dolgokat :)

2011. ápr. 10. 20:00
 12/30 Neji ***** válasza:

Aczél te már láttál töllem nem egy wing tsunos videót xD

Csak tudod kétszer nem szeretek linkelni ugyanolyat de ha akarod összeszedhetem a kiscsajnak azokat a vidiket xD

>>>>>>>>>>>>>>WT<<<<<<<<<<<<<<<

2011. ápr. 10. 20:02
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszi szépen nektek! RÁkerestem [link] szerintetek van valami junior féle? mert még nem találtam, és félnék egyből belevágni szerintem :D

Amúgy ha beszólnak vagy ilyesmi, akkor wt-vel tudnék támadni is? Nem megölni szeretném vagy eltörni valamijét, csak úgy lájtiban :DDd

2011. ápr. 10. 20:04
 14/30 Neji ***** válasza:
Wing Tsun nem a törésekre megy rá:) Csak ,h leszereld az ellenfeled elég jól:) Menj a felnőtt edzésre végülis a 15év az mehet felnőtt be én is 14évesen kezdtem a wing tsunt és felnőttben xd csak arra vigyázz van nem is 1 olyan wing tsunos instruktor aki tudja h ez mennyire jó harcmüvészet és eliskérik az árát a tanitásnak.
2011. ápr. 10. 20:06
 15/30 Neji ***** válasza:

Amúgy meg majd ha jársz tanulsz mellé filozófiát isˇˇ

Ha beszólnak simán eltudod kerülni a verekedést.Ne feledd csak végső esetben verekedünk,ha nincs más kiút vagy ha életveszélyben vagy.

2011. ápr. 10. 20:07
 16/30 anonim ***** válasza:
Jól látom hogy a Debreceni Si-Hing az Széll Gábor? :O A 2. legjobb WT Mester MO-n, amúgy nem kell félni lemenni edzésre, itt nagyon tisztel mindenki mindenkit, és segítik a másikat. Támadni meg persze h tudsz vele, mindennel lehet támadni. :D
2011. ápr. 10. 20:08
 17/30 A kérdező kommentje:
oké köszi értem, majd megérdeklődöm az árát:)
2011. ápr. 10. 20:08
 18/30 anonim ***** válasza:

kérdező!

kérlek hagyd már ezt a light dolgot!

még élelmiszerben is felejtsd el, harcművészetben meg ne is gondolj rá! :)

Neji, persze hogy linkeltél, bár nekem az Ip Man filmek óta megvannak a fenntartásaim a wt-vel kapcsolatban (fenntartásokkal küzdenék egy wingtsunossal :D)

és még egy pont oda, újabb ember aki nem azért tanulna harcművészetet, hogy öljön... :/ változik a világ.

Lyányom, akkor nagyon meg kell tanulnod visszafogni magad :)

2011. ápr. 10. 20:09
 19/30 A kérdező kommentje:
Jó-jó:D köszi mindenkinek! én visszafogom magam ha kell, de úgy utálom, hogy ilyen kis törékenynek ismer mindenki (az is vagyok:/) ezen is akarok változtatni:D
2011. ápr. 10. 20:12
 20/30 Neji ***** válasza:

Kb olyan 8 ezer ft egy hónapra (persze ezt csak saccra mondom neked) Nekem heti 6edzésem van és mind 2 órás de én szegeden lakom:) kifogtam egy nagyon jó mestert:) mindössze 7ezer ft a havidij.De itt lehet váltani h 4edzésesre jársz az 5ezer ft v 6 edzésesre.

Amm télleg majd visszafogod magad és simán nem ölsz le senkit:DDD

Aczél! Látod nem csak én mondom,h nem kell ölni,elég ha csak elverjük:D

2011. ápr. 10. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!