Milyen sportot ajánlanátok? (küzdősport, önvédelmi sport, ilyesmik)
ezt se tudták normális kamerával felvenni, végig laggol az egész.
Kérdező, ha WT edzésre van lehetőséged (és tegyük fel hogy jó mesterrel) akkor nyugodtan felejtsd el a kravot és az ilyen töltelék dolgokat :)
Aczél te már láttál töllem nem egy wing tsunos videót xD
Csak tudod kétszer nem szeretek linkelni ugyanolyat de ha akarod összeszedhetem a kiscsajnak azokat a vidiket xD
>>>>>>>>>>>>>>WT<<<<<<<<<<<<<<<
Köszi szépen nektek! RÁkerestem [link] szerintetek van valami junior féle? mert még nem találtam, és félnék egyből belevágni szerintem :D
Amúgy ha beszólnak vagy ilyesmi, akkor wt-vel tudnék támadni is? Nem megölni szeretném vagy eltörni valamijét, csak úgy lájtiban :DDd
Amúgy meg majd ha jársz tanulsz mellé filozófiát isˇˇ
Ha beszólnak simán eltudod kerülni a verekedést.Ne feledd csak végső esetben verekedünk,ha nincs más kiút vagy ha életveszélyben vagy.
kérdező!
kérlek hagyd már ezt a light dolgot!
még élelmiszerben is felejtsd el, harcművészetben meg ne is gondolj rá! :)
Neji, persze hogy linkeltél, bár nekem az Ip Man filmek óta megvannak a fenntartásaim a wt-vel kapcsolatban (fenntartásokkal küzdenék egy wingtsunossal :D)
és még egy pont oda, újabb ember aki nem azért tanulna harcművészetet, hogy öljön... :/ változik a világ.
Lyányom, akkor nagyon meg kell tanulnod visszafogni magad :)
Kb olyan 8 ezer ft egy hónapra (persze ezt csak saccra mondom neked) Nekem heti 6edzésem van és mind 2 órás de én szegeden lakom:) kifogtam egy nagyon jó mestert:) mindössze 7ezer ft a havidij.De itt lehet váltani h 4edzésesre jársz az 5ezer ft v 6 edzésesre.
Amm télleg majd visszafogod magad és simán nem ölsz le senkit:DDD
Aczél! Látod nem csak én mondom,h nem kell ölni,elég ha csak elverjük:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!