Megertettem hogy zsirt egetni mindenki csak negativ energiatartomanyban tud de mit jelentene ez peldaul egy 80 kilos 170 centis fiunak, napi hany kaloriat?
Figyelt kérdés
Tehat ha szalkasitatok hany kaloriat esztek egy nap belertve mindent persze.2013. máj. 10. 17:36
11/17 anonim válasza:
Az nem neked ment, hanem annak, aki a 70g zsírt ajánlotta.
Nem kell annyi.
12/17 anonim válasza:
Arról mutass már egy tanulmányt, hogy a fehérje mennyire basztatja az inzulinszintet...5-ös értéktől felmegy 6ra a vércukrod, mindez baromi lassan, mire ch-t szintetizálsz belőle.
14/17 anonim válasza:
Montez mindig igaz amit írsz a táplálkozásról de ez most nem. 1 g zsír kell testsulykillogrammonként és 2 g fehérje. Mindig. A ch nem csinal semmit a szervezetben csak energiat ad. A szervezet elő tudja állítani zsirból és fehérjéből. Nem lesz baja ha kevesebbet kap. A zsír az amire a szervezetnek szüksége van a hormonok előállításához. A hormonoknak macimumon kell pörögniük ha szálkásítunk az izomvesztés minimalizálása érdekében. Annyit mondj mégis mi értelme lenne csak tömegeléskor megadni a szervezetunknek a megfelelő mennyiségű tápanyagot a hormonaink előállításához? Miért nincs erre szükség szálkásításkor?
16/17 anonim válasza:
30-40g is elég a hormonokhoz. És pont hogy 2g x ttkg fehérjével veszítenél qrva sok izmot. Nekem elhiheted, milliószor leszálkásítottam már és kevés fehérjével elfogytam teljesen. Viszont 3g xttkg fehérjével sokkal jobb eredményt értem el. A sárga kapszula is ezt ajánlja. De én nem a fotelből osztom az észt kisgyerek, hanem majd 30 éves edzési tapasztalatom van. Szóval erről ennyit. De mutass magadról képet, én is mutatok és a kérdező meg eldönti, hogy ki a hitelesebb. Ennyi. szevasz!
17/17 A kérdező kommentje:
akarlak Montez
2013. máj. 11. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!