Napi 100-150 fekvőtámasz és felülés elég kezdésnek? És mennyire fog ez meglátszódni kb.3-4 hónap múlva? (1 héten 4x csinálom, persze később többet fogok 1 nap csinálni)
Minden nap nem is kell. Ezzel nem fogsz nagyon izmosodni, inkább erőállóképességed lesz. Nehezíteni kell a gyakorlatokat, hogy egy sorozatban csak 10-15 menjen.
A fegyencedzés című könyvben megtalálod a legjobb gyakorlatokat:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Két dolog:
1,ettől izmosodni fogsz és nem fogyni. A fogyáshoz futni,úszni,táncolni,focizni stb..kell!
2,Aranyszabály:soha ne csinálj egy fajta felülést,mert a sima felülés csak a felső 4 kockát fejleszti,de leginkább csak a felső kettőt.Ha sima felülésből sokat csinálsz,akkor azzal annyit fogsz elérni,hogy a felső két kockád sokkal nagyobb lesz,mint a többi és olyan látszatot pólóban kelt,mintha nagy lenne a hasad. Sima felülés az a bemelegítés! Utána hasprés,lábemelés és a többiek(nézz körül neten)
Ezeket tapasztalatból mondom! Én régen a konditeremben megkérdeztem az edzőt,hogy hogyan lehet kockás hasam,azt mondta csináljak sok felülést.Megcsináltam heti 3 alkalommal 3-400.000 felülést.2 hónappal később amikor már brutálisan eltorzult volt a hasfalam,megkérdeztem valaki mást hogy ez miért van.Ő azt válaszolta,hogy verjem pofán az edzőmet és kezdjek el mindenféle gyakorlatot csinálni,ne csak sima felülést.Egyébként 17 kilót adtam le úszással és kerékpározással.
A kérdésed alapján én is azt hittem,hogy fogyni szeretnél.
Ha izmosodni akarsz,akkor menj el kondizni,vagy ússz. Mivel nem vagy hajlamos az elhízásra,simán ihatsz egy lazább tömegnövelőt is(az úszáshoz is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!