Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Napi 100-150 fekvőtámasz és...

Napi 100-150 fekvőtámasz és felülés elég kezdésnek? És mennyire fog ez meglátszódni kb.3-4 hónap múlva? (1 héten 4x csinálom, persze később többet fogok 1 nap csinálni)

Figyelt kérdés
16/F

2012. okt. 29. 18:26
 1/7 tetro ***** válasza:
Attól függ mennyire vagy zsíros.
2012. okt. 29. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Minden nap nem is kell. Ezzel nem fogsz nagyon izmosodni, inkább erőállóképességed lesz. Nehezíteni kell a gyakorlatokat, hogy egy sorozatban csak 10-15 menjen.

A fegyencedzés című könyvben megtalálod a legjobb gyakorlatokat:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. okt. 29. 18:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér, sőt inkább sovány (178cm/59kg), az utóbbi időben már próbálok fölhízni.
2012. okt. 29. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Két dolog:

1,ettől izmosodni fogsz és nem fogyni. A fogyáshoz futni,úszni,táncolni,focizni stb..kell!

2,Aranyszabály:soha ne csinálj egy fajta felülést,mert a sima felülés csak a felső 4 kockát fejleszti,de leginkább csak a felső kettőt.Ha sima felülésből sokat csinálsz,akkor azzal annyit fogsz elérni,hogy a felső két kockád sokkal nagyobb lesz,mint a többi és olyan látszatot pólóban kelt,mintha nagy lenne a hasad. Sima felülés az a bemelegítés! Utána hasprés,lábemelés és a többiek(nézz körül neten)

Ezeket tapasztalatból mondom! Én régen a konditeremben megkérdeztem az edzőt,hogy hogyan lehet kockás hasam,azt mondta csináljak sok felülést.Megcsináltam heti 3 alkalommal 3-400.000 felülést.2 hónappal később amikor már brutálisan eltorzult volt a hasfalam,megkérdeztem valaki mást hogy ez miért van.Ő azt válaszolta,hogy verjem pofán az edzőmet és kezdjek el mindenféle gyakorlatot csinálni,ne csak sima felülést.Egyébként 17 kilót adtam le úszással és kerékpározással.

2012. nov. 15. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:

A kérdésed alapján én is azt hittem,hogy fogyni szeretnél.

Ha izmosodni akarsz,akkor menj el kondizni,vagy ússz. Mivel nem vagy hajlamos az elhízásra,simán ihatsz egy lazább tömegnövelőt is(az úszáshoz is)

2012. nov. 15. 19:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Járnék én kondiba, ha lenne itt, kb. 1 hónapja zárt be, és mivel elég sokat buszozok a suli miatt, ezért nem tudnék máshová kondiba járni, és maradna ez a ''házi'' módszer.
2012. nov. 15. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
iskolád közelében nincs?
2012. nov. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!