Pl airsoft ot miert nem adnak ameg nem leszek 18? felnek h
kart csinalok? De meg ha ez lenne. Akk ott az aprod.hu es
veszek ott.
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 21:17
1/7 anonim válasza:
KKV=közbiztonságra különösen veszélyes eszköz azért nem veheted 18 alatt..tudom hogy nevetséges..ha szerzel ott ahol irtam akkor az eladó rákefélhet mert a törvény ismeretének hiánya nem ment fel senkit.magánemberként nem forgalmazhatna árulhata ilyen ezközt
2012. okt. 27. 09:04
2/7 TomMunk válasza:
Egyszerűsítve elmondom: Lehet, hogy te felelősségteljesen tudsz vele bánni, de mit szólnának az emberek ahhoz, ha valaki az Örkényi banda közül (fogalmazzunk úgy, hogy nagyon rossz magaviseletű, és még nem büntethető taknyosok) valamelyik venne egyet mittudomén ballagási pénzből egy komolyat?
Száz hogy senki nem úszná meg zúzódás nélkül, akit meglátnak az utcán.... és az még jobb eset. A tettük erősségét ugye nem fogják fel, büntetni meg még nem lehet őket, még akkor sem, ha pl.: valaki szemét kilövik, vagy valakit halántékon lőnek, és meghal...
Ezt elkerülendő vezettek be ilyen rendeleteket.
2012. okt. 28. 08:21
3/7 A kérdező kommentje:
nem azert , de petardat siman tok szerezni, tehat ha ilyen bandaba lennek, mar folrobbantottam volna vmit .. meg akk mar legpusa.. olcsobb, veszelyesebb..
2012. okt. 29. 09:37
4/7 LeGrady válasza:
Azért, mert veszéles. A jogszabály a torkolati sebességre vagy erőre alapoz (azt hiszem a második) és más igazából (helysen) nem is érdekli. Könnyű vele balesetet okozni, eljesen úgy néz ki és úgy is használják mint a normál pisztolyokat. Annak aki ilyet tart felelősségteljesnek és szabályokat betartónak kell lennie - erre ugyan a 18 év nem garancia, ez csupán egy a biztonsági fékek közül. Airsoft fegyvert ezek után is csak a saját magánterületen vagy erre kijelölt területen lehet használni. Tehát ha nincs saját hatalmas, fallal kerített kerted, akkor kevés értelme van ilyet venni. Bérelj másokkal helyet, fegyvert, ott biztosított körülmények között lehet "játszani".
2012. nov. 1. 16:04
5/7 anonim válasza:
Azért mert először is meg kéne tanulni helyesen írni, na meg azért, mert 17-18 éves korodban nő be az agyad lágya...
Az airsoft nem játék, hanem sportfegyver, amivel lazán kilövöd más szemét például. Vagy pl. rácélzol egy autósra, az félelmében eltekeri a kormányt és igeeeen nagy balesetet okozhatsz ezzel.
Hangsúlyozom, NEM JÁTÉK AZ AIRSOFT!!!
2012. nov. 2. 17:07
6/7 anonim válasza:
Amúgy nekem 16 évesen kiadták az automata airsoft fegyvert.
Egy fegyverekkel foglalkozó cég!
De sokkal könnyebb vaterán, aprodon, expresszen venni ilyeneket... Csak az kínai ratyi...
2012. nov. 2. 17:09
7/7 A kérdező kommentje:
tisztaban vok vele h veszelyes.. am telleg attak 16 evesen ? de ala kell irni vmi papirt nem? na mindegy.. majd az unokatesommal.. o mar 18
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!