Milyen airsoft sniper ajánlatok egy haladó airsoftosnak? (ami sokáig bírja és jól tuningolható! )
A&K SZVD Dragunov
Nagyon szép fegyver, viszonylag olcsó bele a tuning,
De haa ezt választod ne az FPS-re menj rá hanem inkább a hézagolásra és a prec csőre.
Az én Dragunovom 450 FPS-el meglövi azt a távot amit egy 570 FPS-es Dragunov
Köszönöm a válaszokat!
amúgy én is dragunovban gondolkodtam ,a precíziós csövön és a hézagoláson kívül ajánlasz még valami tuningot? (Másod fegyvernek esetleg tudnál ajánlani valamit?)
Üdv!
Másodfegyverben talán tudok segíteni én is valamit.
Ugye mesterlövészként másodfegyvert leginkább épületben fogsz használni, így a legfontosabb szempont, hogy maga a fegyver rövid legyen, hogy könnyen mozoghass a szűk folyosókon, kanyarokban.
Igazából három fajta ilyen fegyvert tudok mondani:
1-Pisztolyok. Gázos vagy elektromos. Springes itt esélytelen.
2-AEG-ek MP5, G36C, P90 és barátaik, lényeg megint a méret.
3-Shotgun-ok. Én speciel egy fűrészelt csövű shotgunt használok.
Válaszd, amelyik neked szimpatikus, talán a pisztolyokkal járnál a legjobban, bár a gáz télen nem a legjobb.
Az a baj, ha veszel egy gyári "snipert" az még csak kívülről az. A TM, JG fegyverekre is rámegy a gatyád amíg jó fps-t, és a megbízhatóságot(ez a legfontosabb) megfizeted a plus tuning költségek miatt.
A Springes AnK Dragunov alapból nagyon jó FPS-el rendelkezik, az ár/érték arányban a legjobb. De a megbízhatóságon van mit javítani.
Összegezve: Dragunov minimális ráfordítással a neked való fegyver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!