Haladó gyúró vagyok és hogyan tuningolhatnám magamat jobban?
Van egy sorrend: megfelelő étrend, multivitamin, edzés utánra fehérje (tömegnöveléskor +dextróz vagy vitargo hozzá), és csak ezek után érdemes beruházni aminosavakra, kreatin készítményre, NO-fokozóra..
Teszto-fokozóval nem is mennél semmire, mert az csak a saját tesztodat fokozza, ami most is maxon van, nem tudna növelni rajta. 30 év körül érhet valamicskét.:)
Multivitaminból a multi pro, iss pak, california fitness training pack amiket ajánlok, de ha olcsóbbat alkarsz, akkor egy mega daily one is megteszi 4000 körül 150 kapszula.:)
Fehérjéből én jónak tartom a whey C6, stilmass 6:3:1, vpx syngex, Gaspari myofusion, Biotech nitro pure whey gold, Scitec 100% whey professional-t, de még sok jó van.
Kiszorítja? Ezt én nem olvastam még. Más profi készítményekben is ennyi, sőt 100 mg van belőle, pl multi pro, ami az egyik legjobb, legösszetettebb cucc:
Persze még ennél is van jobb, pl jumbo pak, monster pak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!