Ezek a jing gong airsoftok közül (g36c, g36k ras, g36k scope, g36, aug01, mp5sd6, ak 47tactical f, sgg552, g3) melyikek a lejobbak és a legpontosabbak? És a veterán airsoftosok melyiket ajánlanátok egy újoncnak? És melyik jó terepre és cqr-ra.
Hát a JG G36-nak ls variánsainak elég jó a hop-up kamrája, és aránylag ez miatt pontos is, de egyébként nagyon tré fegyverek az összeszerelés minőségében. Pár hónapja egymás után 3-at kaptam szerelésre, az összes vadi új volt de mindegyiknek volt valami hatalmas hibája (2 lenyomókar, 1 kapcsolókés)
JG MP5SD6. Hát ezek igen poénos fegyverek (ilyen volt még annó a legelső csak fix tussal), van bajuk elég rendesen. Maximum 2 évre tervezzél vele mert el szokott repedni a gearbox orra. De egyébként úgy normális fegyverek.
A JG AK-kal ugyanaz a baj mint a G36-al, nagyon tré az összeszerelés. Ha AK-t akarsz akkor mindenképp Cyma-t.
A többiről nincs tapasztalatom.
Egyébként ebben az árkategóriában szerintem a legjobb választás a Cyma M14/M14 Socom. Mostanság Cyma-éknál nagyon összeszedték magukat és baromi jó fegyvereket csinálnak.
A gearbox kialakításának köszönhetően nagyon teherbíró a mechanikája, a hop-up kamrája pedig maga az álom, és alkatrész is van hozzá elég. Egy hátránya van, hogy 1 méter körüli, így nem éppen épületbe való.
Én igazából egy Cyma Ak variánst ajánlanék neked.
Valóban egy szinten van, csak kérdés hogy melyik fegyvereknél. Cyma-ba az AK, az M14-ek és az AEP pisztolyok a legjobbak
A JG állítólag pedig nagyon jó Steyr Aug-ot gyárt, bár még nem volt vele tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!