Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ezek a jing gong airsoftok...

Stalkerboss kérdése:

Ezek a jing gong airsoftok közül (g36c, g36k ras, g36k scope, g36, aug01, mp5sd6, ak 47tactical f, sgg552, g3) melyikek a lejobbak és a legpontosabbak? És a veterán airsoftosok melyiket ajánlanátok egy újoncnak? És melyik jó terepre és cqr-ra.

Figyelt kérdés

2012. okt. 14. 21:45
1 2
 11/12 Danimester válasza:
Én JG AK-47S-el kezdtem a sportot. Semmi komolyabb bajom nem volt vele, azon kívül, hogy nem esett kézre és nem nagyon tetszett. Aztán lett egy Jg MP5-öm. Hát az egy nagy rakás szar azt nagyon nem ajánlom. Lassan 2 éve egy JG G36c-t használok. Teljesen alap gyári egy 7.4 V-os LiPo-val hajtom és soha semmi baja nem volt neki. Nagyon kényelmes, jobb és balkezesek is használhatják, nagyon pontos, messzire visz és nagyon megbízható, könnyen tuningolható, mindenhol van szereléksín és ahol nincs oda tehetsz, mert megvan neki a furat. Behajtható válltámasz sokszor jól jön épületbe. Nem lötyög rajta semmi, nagyon egyben van. Csak ajánlani tudom! Egyetlen egy "baja" (ha lehet annak nevezni) van, hogy a tárak nagyon nehezen férnek el a tárzsebekben, hacsak nem hozzá gyártott zsebeid vannak amiket nagyon ritkán kapsz. Én ezen segítettem, mert vettem hozzá M4 tárfészket és így már kb. minden mellénybe beférek és tárakat is jóval több helyen kapsz hozzá, lévén, hogy ez a leggyakoribb tárfajta. Csak ajánlani tudom!
2015. aug. 14. 11:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is talán a g36 jött be a legjobban eddigi fegyvereim közül. :)

Volt (és van is most is egy 74-es, full acél) AK, MP5. De a legjobban a JG G36K-mat szerettem.

Gondolkodom is erősen, hogy veszek egy C-t a közeljövőben :)

2015. aug. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!