Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van 1 slavia 631-es légpuskám...

Van 1 slavia 631-es légpuskám és vettem rá egy rifle scope 3-9x32-es távcsövet. Ez szerintetek jó rá vagy csak én nemtudom jól beállítani?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 10:01
 1/3 anonim válasza:
Szláviára.és a többi rugós-dugattyús puskára nem ajánlatos távcsövet szerelni,mert minden lövés után bemozdul a szálkereszt.Rakjál CO2-puskára,ahol nincs visszarugás!
2010. nov. 26. 16:32
 2/3 anonim válasza:
Mi az hogy minden lövés után bemozdul a célkereszt egy légpuskánál? Ezek szerint te úgy gondolod hogy egy légfegyver nagyobbat rúg vissza mint egy igazi mesterlövészpuska? Mert ha így lenne akkor szerintem arra se lehetne távcsövet szerelni. De lehet hogy én vagyok hülye..
2011. márc. 12. 18:07
 3/3 anonim válasza:
Nem vagy hülye nyugi csak nem értesz a fegyverekhez. Rúgós légpuska előre rúg majd hátra, ez az a mozgás ami tönkrevághat egy olyan távcsövet ami 1millió forintnál is drágább és egyébként kibírja egy rombolópuska visszarugását is.
2011. okt. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!