Katonai zubbonyra hova kell felvarni a felvarrót?
Figyelt kérdés
Airsoftozás céljából vettem egy zubbonyt,de nem tudom,hogyan kéne rávarrni a felvarrót. Ennek szimmetrikusan kell lenni (mind a két oldalon kell lenni egy-egy ugyan olyannak),vagy tök mindegy,hogy varrjuk fel?2012. okt. 17. 20:01
2/4 anonim válasza:
Hát attól függ. Milyen zubbonyra? Milyen felvarrót?
3/4 A kérdező kommentje:
Egy DPM mintájú zubbonyra. Én ilyen kör alakúakra gondoltam,és olyanra,amin van „szárny”. A csapat emblémályát melyik oldalra kell?
2012. okt. 19. 20:58
4/4 anonim válasza:
bal oldalra kerül a pajzs és ball mellzseb fölé az állományjelző jobb zseb fölé a név jobb oldalra kerül a katonai szervezet jelképe illetve lehet barettsapkán is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!