85 kg és kb.187 cm magas vagyok. Van rajtam egy kis zsír főleg a felső comb és fenék tájékán.Viszont szeretnék izmot felszedni és persze azt később leszálkásítani.A célom az,hogy nagy darab legyek.Érdemes tömegnövelőt szednem?
IGen Nőni és fogyni egyszerre nem lehet, ez kétségtelen. Sok ember akik zsírfelesleggel szenvednek itt követik el a hibát, hogy nőni akar, de szálkásodni.:) Nekem 26 éves múltam nincs, de a fele megvan.:)
2012. aug. 17. 11:53
12/18 rakosmajom válasza:
Sokan baromságot irnak.. tömegnövelő nélkül a fogyatékos ember gyur,bátyám sem szed semmit,és 3 év alatt el szálkásodott semmi hatás.. tudom ajánlani a napozint,danabolt vagy a szuszpenziós szulfát (szuszta)
2012. okt. 6. 19:48
13/18 Sznofru válasza:
napozin :) Legalább normálisan írnád le a nevét :) Téged sem az eszedért szeretnek, mi? :)
2012. okt. 6. 20:27
14/18 anonim válasza:
Második, a tömegnövelő nem egyenlő táplálékkiegészítő :D van még mit tanulni...
Naposimot meg danabolt meg a többi szart csak az akaratgyengék szedik. Aztán hamar ki is fekszenek tőlük.
2012. okt. 6. 22:35
15/18 anonim válasza:
A tömegnövelő is tápkieg. Fehérje és szénhidrát tartalmú táplálék kiegészítő. Neked van mit tanulni.
A naposimban igazad van viszont.:)
2012. okt. 6. 23:13
16/18 Sznofru válasza:
Attól függ milyen tömegnövelőre gondol :) Végülis a csirke is tömeget növel :)
2012. okt. 7. 08:08
17/18 anonim válasza:
Ha így értette, akkor igen. Nyilván a szilárd kaja a legfontosabb, de amúgy a tápkieg boltokban lévő tömegnövelő (jumbo, volumass, real mass, true mass és még sorolhatnék agy 30-at) azok igenis táplálék kiegészítők.
2012. okt. 7. 08:17
18/18 anonim válasza:
14-es.
Kezdjünk el vitatkozni egy olyan témán ami minden a szakmában kicsit is jártas ember számára világos és nyilvánvaló?
Szerintem kezd az alapok megtanulásával mielőtt okosnak akarsz tűnni és kioktatsz másokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!