Szedjek proteint, vagy tömegnövelőt? Ti melyiket ajánlanátok?
Nyáron fogok elkezdeni kondiba járni, heti 2 max 3 alkalommal. Nyílván majd összeállítok egy rendes, feherjedús étrendet. Egy hónapos edzés után akarok elkezdeni szedni valamit, viszont elég amatőr vagyok a témában. Nézelődtem, és talàltam egy Bad Ass Mass nevű szert. Hatásosnak tűnik, de sehol nem találok véleményeket. Ha ezt szedem, kell még proteinport szednem mellé
?
Legfontosabb egy normális tömegnövelő étrend, amit kiegészíthetsz edzés után proteinnel+dextrózzal. Én a vpx syngex, mutant whey, myofusion fehérjéket ajánlom.
A Bad Ass Mass a saját tesztoszteron szintedet optimalizálja, de ha nem vagy 30 éves, akkor nem fog érni semmit, mivel így is maxon pörög a tesztotermelésed. Kidobott pénz lenne.
Vegyél multivitamint, proteint és edzés utánra dextrózt.
Ezt még olvasd el: [link]
Nem károsítja, ez csak ultraszűrt tejsavó fehérje, a hús, tojás, túró sem károsítja, ez is csak kaja.
Dextróz azért kell edzés után, mert így tudod gyorsan visszatölteni a glikogén raktárakat, ill. megemeli az inzulin szintet és segíti a fehérjék beépülését is.
De csak edzés után tegyél a proteinhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!