Milyen tömegnövelőt ajánlanátok? (Bővebben lent)
A barátom egy éve jár edzőterembe, de nehezen megy neki a tömegnövelés vmint a hízás is. Karácsonyra szeretném meglepni valamilyen termékkel, de nem tudom, mit vegyek. Ezen az oldalon nézelődtem: [link]
Aki jár edzeni, tudna tanácsot adni? Semmi több infót nem tudok sajna, csak azt, hogy 85-öt nyom ki fekve:D De az izma nem nagyon nő:D:D max 20ezerig kellene vmi
konkrétan tömegnövelő témában én ezt venném neki [link]
tömegnövelő étrendje nemtudom, hogy van-e, de a biztonság kedvéért főzz neki meglepiként valami gyúrós finomságot :D(én tökre bírnám). recepteket találsz itt
de finom legyen ám, mert hogy ha nem szereti az ilyesmit, és kakós csigával, meg pizzával akar tömeget növelni, akkor el kell érni, hogy rászokjon a gyúrós kajákra. hameg alapból is jó az étrendje, és szereti az ilyesmit, akkor legfeljebb mégjobban megszeretei :D
vaaagy vegyél neki valami olcsóbb fehérjét/tömegnövelőt, mondjuk amit majd fognak ajánlani mindjárt a többiek, pluuuuuuussssz rendeld meg neki ezt
ez 1 könyv amiben minden bennevan amit a testépítésről tudni kell. ha elolvassa a barátod, éés fel is fogja ami le van írva, sőt, még alkalmazza is, fejlődni fog.
amíg nem jönnek a szájtekszarozók, adok ötletet én :D
szóval ha ezt megveszed meg a könyvet, még 20ezer alatt is tudsz maradni.
igazából csomóan azt ajánlják, hogy tömegnövelő helyett gazdaságosabb a szőlőcukor fehérjével összekeverve, csak az a baj, h a barátod nemtudom mennyire ért az ilyesmihez.
lehet, h nagyon, de azis lehet h semennyire. azt meg nem akarom, h edzés előtt egye a szőlőcukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!