Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tömegnövelőt ajánlanáto...

Milyen tömegnövelőt ajánlanátok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A barátom egy éve jár edzőterembe, de nehezen megy neki a tömegnövelés vmint a hízás is. Karácsonyra szeretném meglepni valamilyen termékkel, de nem tudom, mit vegyek. Ezen az oldalon nézelődtem: [link]

Aki jár edzeni, tudna tanácsot adni? Semmi több infót nem tudok sajna, csak azt, hogy 85-öt nyom ki fekve:D De az izma nem nagyon nő:D:D max 20ezerig kellene vmi

2011. nov. 20. 22:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

úgy kell, hajrá hajrá :D

amúgy ha még marad pénzed, és még jobban meg szeretnéd lepni, akkor akár vehetsz neki kondibérletet vagy vitamincsomagot vagy ásványi anyagokat vagy edzés előtti bedurrantót vagy ilyen kiegészítőket az edzéshez (gurtni, öv stb.)... sok lehetőség van :) én a múltkor kaptam egy barátomtól bérletet, és összevissza ölelgettem szegényt, annyira örültem :D

2011. nov. 20. 23:55
 22/26 A kérdező kommentje:
Hm...a bérlet sem rossz ötlet, az mindig kell:D Komolyan, ide fogok feljárni ötletekért, mert én már kifogytam:D
2011. nov. 20. 23:56
 23/26 anonim ***** válasza:

uuuu tényleg vitamin, és ásványianyag mindenképpen alap dolog aminek menni kell az arcba :D

kérdező neked meg külön dícséret jár, amiért lány létedre így gondolkozol a pároddal, meg a testépítéssel, táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban.

múltkor olvastam 1 kérdést,amiben 1 srác sírt, h el akarja őt hagyni a barátnője azért, mert "fuvatóporokat" szed.

rajtad kívül még 2 lányt ismerek aki ilyen jól gondolkodik, az egyiket úgy hívják, hogy dilisnyuszi, a másikat meg hogy.....:D azt inkább nem írom le, mert ő tartja az egyik tárgyam az egyetemen :D

2011. nov. 21. 00:03
 24/26 A kérdező kommentje:
De elvileg ezek nem károsak az egészségre, szóval tőlem szedhetiD: Inkább, minthogy sírjon, h nem nő a kis izomzata:D:D Bár tudom, h ezt sem szabad túlzásba vinni, stb. De jobb mint a "tiltott szerek":D
2011. nov. 21. 00:08
 25/26 anonim ***** válasza:
se elvileg se gyakorlatilag nem károsak. :)
2011. nov. 21. 00:12
 26/26 A kérdező kommentje:
Akkor meg..szedje:D
2011. nov. 21. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!