Milyen tömegnövelőt ajánlanátok? (Bővebben lent)
A barátom egy éve jár edzőterembe, de nehezen megy neki a tömegnövelés vmint a hízás is. Karácsonyra szeretném meglepni valamilyen termékkel, de nem tudom, mit vegyek. Ezen az oldalon nézelődtem: [link]
Aki jár edzeni, tudna tanácsot adni? Semmi több infót nem tudok sajna, csak azt, hogy 85-öt nyom ki fekve:D De az izma nem nagyon nő:D:D max 20ezerig kellene vmi
hát ha elvonatkoztatunk a testépítéstől, egy ilyen ajándéknak énis örülnék elalvás előtt. fűző..nyámmmm:D
na mostmár leírom, h 21/F nehogy valaki vletlenül lezboszinak nézzen
szép látvány lenne :D
amúgy kérdező, nem olyan bonyolult a dolog... tömegnövelő étrend, heti 3-5 intenzív edzés, elegendő pihenés, és ennyi. de ha tényleg megveszed a könyvet, akkor ezeket ő is tudni fogja :)
hát egyszer majdnem hordtam fűzőt. felírta a doktorbácsi az ortopédián, mert van 1 pici gerincferdülésem, de én akaratos kis izé voltam, és nem hordtam soha. :DDD
amúgy a könyv tényleg nagyon frankó. de fontos h alkalmazza ami le van írva benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!