Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hal és csirke helyett van...

Hal és csirke helyett van valami hatásos étel ami segít az izomnövekedésben?

Figyelt kérdés

A szüleim sajnos nem tudnak állandóan hallal és csirkével etetni ...de nem is igazán segítenek hogy elérjem az álmaimat hogy hatalmas testépítő legyek :)!

Ezért miattuk a helyes étkezés kilőve.

De szeretném ha írnátok nekem pár olyan élelmiszert ami szintén nagyon hasznos az izomépítésben !

17 éves vagyok 68 kg Ú

Köszönöm a válaszokat !

2012. júl. 29. 16:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
49%
K*rva anyád buzul velem te csicska, csak bocsánatot kértem kapd be a f*szomat csóri kölyök!:D
2012. aug. 5. 11:43
 22/24 A kérdező kommentje:
anyád jól lovagol :)
2012. aug. 5. 13:07
 23/24 anonim ***** válasza:

Csirkemell egy hónapra 25000ft.

A vitaminok, rizs és a zöldség is van vagy 25000ft.

Összesen: 50000ft

Hol költ az ember felvágottra meg ezekre ennyit?

Én amikor diétáztam és nem a testépítőcuccal 20000ft se ment el a kajákra.

2015. szept. 29. 11:52
 24/24 anonim ***** válasza:

Rizs napi fél kilóval számolva (ami elég sok) kb. 4500 Ft havonta (ha egy kiló rizs 300 Ft), egy alap vitamin (100 szem) kb. 3-4 ezer Ft (de rendszeresen vannak akciók, pl. Biotech One-A-Day 2000 Ft-ért, ami így havi kb. 700 Ft-ra jön ki).

Ez eddig kb. 5-6 ezer Ft, zöldségre nem tudom, ki költ még el pluszban 19-20 ezer Ft-ot havonta. :D

Csirkemell helyett is lehet enni néha tojást vagy (főleg nehezen hízóknak) akár sovány sertéshúst, nem halt még bele senki.

2015. szept. 29. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!