Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hatásos lenne, vagyis megdobna...

Hatásos lenne, vagyis megdobna ha creatine kúrát csinálnék?

Figyelt kérdés
6hónapja edzek,eddig szépen fejlődtem,az étrendemel semmi baj.Arra gondoltam hogy fehérjét+creatinet használnék hogy kicsit jobban megdobjon.Szerintettek hatásos lenne?
2012. febr. 16. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, hozhat a kreatin jó étrend mellett egy kis plussz erőt és pár kg-ot, fehérjét meg gondolom eddig is használtál.
2012. febr. 16. 08:29
 2/3 Zakathol ***** válasza:

Egy normális étrend elengedhetetlen ahhoz, hogy a kúra eredményes legyen. Egyébként mehet simán.

A kreatin az monohidrát ugye? Először azt ajánlom inkább. Ha az műköidk felesleges drágább transzportrendszereket venni.

2012. febr. 16. 10:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze creatine monohidrát.Eddig is szettem fehérjét,meg néhány tömegnővelőt is felfaltam már :).Az igazság az hogy eddig szépen fejlödtem,de a hátam az durvábban fejlödött mint pl a mell és karr.Arra gonoltam hogy hátha ez kicsit előrébb vissz a fejlődésben.:)
2012. febr. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!