Hal és csirke helyett van valami hatásos étel ami segít az izomnövekedésben?
A szüleim sajnos nem tudnak állandóan hallal és csirkével etetni ...de nem is igazán segítenek hogy elérjem az álmaimat hogy hatalmas testépítő legyek :)!
Ezért miattuk a helyes étkezés kilőve.
De szeretném ha írnátok nekem pár olyan élelmiszert ami szintén nagyon hasznos az izomépítésben !
17 éves vagyok 68 kg Ú
Köszönöm a válaszokat !
Szerintem meg senki ne turkáljon más pénztárcájába.
És igen is nem olcsó a csirkemell/hal meg más fehérje forrás ellentétbe a Ch-val.
Megpróbálnék anyukádékkal kompromisszumot kötni.
Ha eddig vettek neked édességet vagy bármi cukros vackot/tejet/fehér kenyeret mond meg neki h te ebből alapból nem fogsz enni.
És ez helyett vegyen inkább vmi hús félét.
Pl ha drága konditerembe jársz akkor azon is spórolhatsz pár ezret ha esetleg dohányzol próbáld lecsökkenteni később elhagyni az is egy kis pénz forrás hiába vagy pasi figyeld az akciókat kifoghatsz elég jó akciókat pl múltkor a lidlben a zabpelyhet 120ft-ért lehetett megvenni (200ft helyett 80ft spórolás) vettünk egyből vagy 10csomaggal az már 800ft haszon félkész rizs helyett vegyél félkilósat olcsóbb. Tescoba is vannak akciók csirkemell szempontjából ott is lehet kilogrammonként 2-300ft-ot spórolni és így tovább.
Kezdetben nekem sem vették meg a dolgokat sokallták aztán szép lassan bevezettem nekik az egészet. És azóta szerencsére minden oké látják rajtam h komolyan gondolom az egészet :) és ez a fő!
De tényleg figyelj oda mit mennyiért veszel sokat spórolhatsz!
Sok sikert :)
De, a szabad véleményáramlás megengedett és szükségszerű.
Nem kötelező tartani ilyen szigorú diétákat az elején még.
Elég csak bizonyos ételeket mellőzni, helyettesíteni más egyébbekkel.
Például kenyér, tej, stb. Meg úgy általában a pékárú hanyagolandó illetve a zsírban, olajban tocsogó dolgok is.
Szokjál át a 3 óránkénti evésre. Persze vannak kik 2 óránként esznek, de akkor tuti bekapod a (mint a 7 hónapos csecsemők.) és jól ki is nevetnek. Még a 3 óránál is ez lesz,de sebaj.
Nézegessél étrendeket. Nem csak halból meg csirkéből állnak. Vagyis az 5-6 étkezésből csak 2 olyan amiben szerepelnek. A többiben zöldségek, gyümik, árpa, zab, valamilyen túró, stb.
Meg lehet találni az arany középutat.
A fejlődés így is látványos lesz. Aztán amire eljutsz 20-21 évesen oda, hogy már lelassul az ilyen 70%os étrenddel akkor már simán kereshetsz valami melót, vagy épp addigra meg tudod fűzni a szülőket, hogy igenis neked kell a hús. Aztán jöhet a következő kompromisszum, miszerint nem mindig csirke. A hal amúgy drága, szóval disznó, marha is kell. De hát az sem oly tré.
Lényeg a fokozatosság. Átmenetekkel megoldható.
A brutál diétára amúgy sem érdemes rászokni, mert hányinger. Pláne nem az elején.
Én még 5 év után sem bírom kihagyni a borjúpaprikást galuskával, vagy egyéb pörkölteket. A franc fogja!
csakii1 na húzzál innán az anyádba ne itt tedd magadat csicska!
A kérdésre válaszolva, tojás!:) Nem drága, és sok benne a fehérje! Elkészíteni is könnyű! Rakhatsz bele kolbászt,szalámit stb, és még finom is lesz!:P
Sok sikert!
Az... kolbász, szalámi és még engem küldesz el? Ettől függetlenül a tojás jó.
Néha fáj, hogy mennyi hülye van és ezt még hirdetik is.
Na végre válaszok is érkeztek a kérdésemre ! :D
Köszönöm :) !
Amúgy a 8-9 válaszodban van amiben nagyon egyetértünk!:)
Bocsánat, a modoromért kedves csaki!
Offért is bocsi kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!