Pihenőnap: 800g rizs+sok hús (csirke) +zöldség stb. Edzésnap: 800g rizs+hús (csirke) +zöldség+ 200g szőlőcukor elosztva egész napra.70+kg vagyok és a célom a tömegnövelés,90kg-ig szeretnék felmenni. És nem vagyok könnyen hízó? .
2 hónapig csinálnám, és annyi idő alatt 90lg-ig fel tudnék menni?
Ja és úgy hogy minnél kevesebb zsír legyen.
Ez így nagyon sok szénhidrát lesz, kb 120 kg-os testépítő mennyisége, ha a dextrózt nem is számolom.
Meg egész nap nem kell dextróz csak edzés után, amúgy csak zsír lesz belőle.
oké tehát a dextrózból vissza veszek, de azt amúgy csak edzés nap fogyasztom.
ja és 2 hónap alatt lehetséges hogy 90kg-ig felmenjek?
a 200g dextrózt egész nap elosztva SÜRGŐSEN FELEJTSD EL
teljesen felesleges ilyen rengeteg ch megenned,hülye vagy ha azt hiszed hogy ez így jó lesz.
2,5g protein
5,5-6g ch
rostok
sok vitamin
egy kis telítetlen zsírsav
aztán két hónap múlva annyi leszel amennyi
de így elérném a 90kg-ot?
és nem évekig csinálnám hanem 2-3hónapig így.
most végül is mit akarsz szumózni???
mert két hónap alatt nem lehet 20kiló izmot felszedni.
Nagyon tudom szeretni, aki 2-3 honap alatt akar hizni 20kg!
Tuti hogy meg nem probaltad ezt az etrendet, mert a harmadik nap ra se birnal nezni a rizsre. Ekkora adagok utan!
Amint rajossz h ez igy nem megy akkor majd jonnek a szteroidos kerdesek! Hogy tudod, hogy igy.. meg ugy karos DE....
Sportolo vagy vagy divatkocsog?
ahhoz hogy felmenj 90kilóra úgy hogy ne legyél malac kinézetű nem elég 2 hónap,pár év kell hozzá.
ha ezt az étrendet csinálod annyit értsz el hogy úgy fogsz zsírosodni hogy az csak na,mehetsz micheline reklám figurának,ezenkívül teljesen leterheled a vesédet és az egész szervezetedet,továbbá azt éred el hogy bedugul a szennyvíz vezetéketek mert akkor adagot fogsz sza rni mint egy elefánt a sok hasznosítatlan kajától.
azzal nem érsz el gyorsabb izomnövekedést hogy ész nélkül zabálsz őrült menyiségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!