Elsőként tömegnövelés, még új vagyok ebben (többi lent)?
Sziasztok:)
Most szeretnék elkezdeni gyúrni komolyan.
16/f és az a baj hogy csak 52 KG vagyok.
És kérdeztem pár embert/barátot hogy hogyan álljak neki, az egyik barátom azt mondta, hogy ő ha most kezdene el gyúrni mindenképp felmenne 60+ ra, és ajánlotta nekem ezt a JUMBO tömegnövelő szert.Szerintetek hogy álljak neki?:) A kondi terem már meg van, és közel is van, és amint észre vettem a ''genetikám is'' elég jó, mivel van egy osztály társaim, minden nap mozog, és én nem sokat, és már olyan nagy az izmom mint neki, és ő vagy 4-5 éve mozog minden nap.Én nem.És 5 napja csinálok minden nap 100-200 felülést este és 5 napja még alig látszódott a kockáim, most már teljesen látszódnak.És szerintem 5 nap alatt elég jó.Nagyon új vagyok itt, szóval ha válaszoltók, és valami ''szakmai'' nyelven, akkor nem biztos hogy tudok rá normálisan reagálni, vagy is nem biztos hogy értem mit írsz.Egy szóval a kérdésem, hogy kezdjek neki?:)
Genetika a fenét... hidd el a genetikának semmi köze ehhez. Pusztán alacsony volt eddig a testzsírszázalékod (hogy is lenne magas? 52kg vagy!). Majd akkor lesz jó a genetikád ha 2 év alatt 40kg izmot felszedsz magadra tisztán. Akkor majd mondhatod, hogy jó a genetikád.
A budibilderest már linkelték itt a tesztós: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!