Pihenőnap: 800g rizs+sok hús (csirke) +zöldség stb. Edzésnap: 800g rizs+hús (csirke) +zöldség+ 200g szőlőcukor elosztva egész napra.70+kg vagyok és a célom a tömegnövelés,90kg-ig szeretnék felmenni. És nem vagyok könnyen hízó? .
2 hónapig csinálnám, és annyi idő alatt 90lg-ig fel tudnék menni?
Ja és úgy hogy minnél kevesebb zsír legyen.
20 kg hízással sok zsír lenne, naturálban azt szokták mondani, hogy a 2:1 arány (izom-zsír) az már kiváló, de inkább 1:1 arány szokott lenni precíz kajával.
Tehát abból a 20 kg-ból lesz vagy 8-10 kg zsír is, főleg, ha rövid időn belül szeded fel.
Igen sok év kemény munkája valóban felesleges, elég ez az étrend, és a kezdő, fullszar edzéssel is 20 kiló izom jön fel csak úgy pikk-pakk.
Minden okés nálad agyilag?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja és a hónapra annyit
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem kell az ossze szénhidrátot feltétlenul rizs formájában bevinni, attól, hogy gyúrsz még mindig fontos a változatos étrend. Próbáld meg a zabpelyhet, teljes kiorlésu tésztát, néha burgonyát. Nameg mennyi az a sok hús? Fél kiló csirkemell elég naponta, az ad kb 100 g fehérjét, tegyuk fel 70 kiló vagy, akkor 140-160 g naponta elég, a maradékot pótolod más formában. Ráadásul tapasztalatom szerint ha tomegelni akarsz, a marhahús sokkal hatásosabb (tudom, drágább is).
De két hónap alatt 20 kiló izmot akkor se termelsz fel magadra, ha telenyomod magad szteroiddal... én spec majdnem 5 év alatt pakoltam fel 30 kilót magamra, koksz nélkul.
Ennyi szénhidráttal elkúrod az inzulinérzékenységedet és még zsírosodsz is.
Izmot növelni viszont nem nagyon fogsz....
Nem tudom hol hagytad a zsírokat az étrendedből, de tudnod kell(ene) hogy a legfontosabb izomépítő hormonok alapanyaga a koleszterin.
Megfelelő zsírbevitel nélkül a tesztoszteronszint nem lesz elég magas, így az ösztrogén lesz a domináns hormon a szervezetedben, ami majd szépen elzsírosít főleg ennyi ch. mellett.
Próbálj meg telítetlen és többszörösen telítetlen zsírokat is fogyasztani, de lehetőleg ilyenkor ne vigyél be egyszerű szénhidrátokat, mert a magas inzulinszint zsírraktározáshoz vezet.
A nap első felében szénhidrát + fehérje, délután/este pedig zsír/fehérje alapú étrendet folytass.
2 hónap alatt nem fog menni a 20 kiló semmiképpen.
oké értem.
de én nem 20kg izomra gondoltam.
hanem 20kg izom-zsír -ra gondoltam, tehát felszedek 20kg-ot és abból valamennyi zsír és valamennyi izom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!