Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ti hogy szeditek?

Ti hogy szeditek?

Figyelt kérdés

Szed itt valaki Biotech crea.tort ?

Ha igen akkor szeretném tudni ő hogyan szedte adagolta és mi a véleménye a termékről :) !

Köszönöm !

17/f

2012. júl. 14. 16:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szedtem. az elején edzésnapon reggel 2-t és edzés előtt félórával 4-t. de ennek az edzésre gyakorolt hatása hamar elmúlt, így felemeltem az edzés előtti adagot 6 kapszulára és újra éreztem kis javulást. pihenő napokon az elején reggel 3 és délután étkezés előtt negyed órával 3kapszula. amikor emeltem az adagot akkor pedig 4-4 ugyanolyan elosztásban. ha már megvetted akkor használd így különben nem sokat ér, ha még nem vettél ne is vegyél:)
2012. júl. 14. 17:01
 2/14 anonim ***** válasza:
ja és az elején a könyökömnél és a térdemnél, valamint a fülemnél bepirosodott és viszketett (ez a benne lévő niacin mellékhatása) de ez egy 10-20perc után elmúlik és egy hét szedés után már egyáltalán nem jelentkezik, a megemelt adagnál sem.
2012. júl. 14. 17:03
 3/14 dirtboy ***** válasza:

ne legyél hülye hogy cretor veszel,az egy átverés egy kamu termék.

1adag tartalmaz 1,1g creatin monohidrátot.

te meg meg veszed jó drágán.

[link]

sima micronizált monohidráto vegyél pl dymatize micronized

2012. júl. 14. 17:09
 4/14 A kérdező kommentje:
már megvettem :)
2012. júl. 14. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:

akkor csináld úgy ahogy írtam:) azért érezni fogod ne félj, jobban megy tőle az edzés.

(amúgy creatin monohidrátból tényleg csak 1,1g de pl van benne creatin HCl, arginin és citrulin-malát is, persze még egy dobozt ne vegyél belőle:))

2012. júl. 14. 17:14
 6/14 dirtboy ***** válasza:
add el valakinek
2012. júl. 14. 17:14
 7/14 dirtboy ***** válasza:

igen raktak bele még pár dolgot a baj csak annyi hogy akkor mennyiségben hogy az már poén kategória.

.TOR Matrix 1100 mg

(pufferelt kreatin, mikronizált kreatin)

Kreatin szérum 100 mg

Energiamaximalizáló anyagok (niacin, zöld tea, guarana) 100 mg

ATP faktor

kálcium piruvát, L-tirozin, arginin AKG, citrulin malát, NADH 170 mg

Piridoxin HCI 10 mg

ez kész vicc

2012. júl. 14. 17:17
 8/14 anonim ***** válasza:
hát én tudom, hogy szinte semmi:) én szedtem. de ettől függetlenül valamennyivel jobban ment az edzés. persze ehhez fel kellett nyomni az adagokat a csillagos égig, úgy meg rohadt drága. én sem javaslom senkinek:)
2012. júl. 14. 17:20
 9/14 A kérdező kommentje:

és ha edzés előtt 4 szemet veszek be és ennyi ?

pihenőnapokon kell szednem ?

2012. júl. 14. 17:26
 10/14 A kérdező kommentje:
vagyis ez így jó lenne ? ...edzés előtt 4 kapszula és pihenőnapokon reggel evés után 4 kapszula ?
2012. júl. 14. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!