Apollo93 kérdése:
A taekwondo tényleg nem a legjobb küzdősport, hogy megvédjem magam az utcán? Ez egyáltalán harcművészet?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy nem lehet vele semmi kezdeni éles helyzetben:SS ki mit gondol?2009. júl. 4. 12:19
11/14 zoottti válasza:
szerintem ha meg akarod magad védeni minden jo, ha gyözni is akarsz, inkább küzdö sport(lényeg, hogy kesztyü legyen a kezeden és tényleg küzdj valakivel, szemtöl szembe) ha szereted a filizofiát is a gondolkodás mododon is szeretnél csiszolni, harcmüvészet, leges legfontosabb mindegy mit csinálsz, élvezd amit csinálsz, ha csak eljárogatsz röpködni fognak a pofonok, ja és a legjobb ha elkerülöd, mert ha valami sérülés lesz és komolya abbol börtön is lehet, gondolom ilyen szándékod meg nincs :)
minnél többet tanulsz meg annál jobb leszel, ja és a taekwondo szerintem hacmüvészet :)
12/14 Sz. Máté válasza:
szerintem a taekwondo nagyon jó harcművészet, bár nincsenek benn dobások és karfeszítések
13/14 Beáta *.* válasza:
A Taekwondo előnyt juttat,ha tényleg szorult helyzetbe kerülsz az utcán. de ebben van valami, hiszen ha nem vagy nagy fokon felkészülve esetleg semmi esélyed sem lehet. azombas sok kitartó munka meghozhassa annak a gyümölcsét,hogy az utszán könnyedén megvédd magad :)
14/14 anonim válasza:
A WTF Taekwondo-t tekintik küzdősportnak, az ITF Taekwondo az harművészet!! Én azt csinálom! Azért hatásosabb mert ott van bokszolás is simán, na persze meg nagyon látványos lábmunka, nekem nagyon bejön. Ami lényeges szerintem utcán is simán tudnád alkalmazni ha kellene, persze hamár elég jó szinten vagy. A mia edzéseink nagy része párküzdelem ami eléggé fokozza az állóképességedet és szívosabbá tesz.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!