A taekwondo tényleg nem a legjobb küzdősport, hogy megvédjem magam az utcán? Ez egyáltalán harcművészet?
A Taekwondo nagyon jó HARCMŰVÉSZET!!!!!:)
Azért írtam nagybetűvel, mert ez elsősorban harcművészet, de sajnálatos módon ma már kizárólag küzdősportnak tekintik (lásd Olimpia)... És igen, (igaz több évbe is telik) de eljutsz egy olyan szintre, hogy meg tudod védeni magad az utcán. Úgyhogy, aki azt mondja, hogy a Taekwondo "béna", "ratyi", "nem hatásos", stb., az vagy egy edzésen se volt lent és csak egy okostojás, vagy buta.
13 éve Taekwondozom, tudom mit beszélek.:)
Koszi, hogy megvedted a Taekwondo 'becsuletet'...en is 14 eve Taekwondozom es mar volt ra pelda, hogy a barataim lefogtak mert ram akartak eroszakolni valamit (ok viccnek szantak) es en pedig siman ki tudtam szabadulni...es ez csak egy pelda. Aki azt hiszi, hogy ezzel a sporttal nem lehet semmit sem kezzdeni, az nincs esznel.
Annal jobb nincs is, amikor egy kuzdo-, vagy egy formagyakorlatversenyen bmutathatod azt amit tudsz, vagy szetrughatod a masik hatojat...+meg az, amikor felallhatsz a dobogora az orszag sportoloi elott...
Ez sokaknak egy eletforma. Nekem ha koteleznek se tudnek lemondani az edzesekrol, a versenyek elotti felkeszitokrol, a csapattarsaimrol, de meg az edzomrol sem...
Elnezest kerek,ha valakit esetleg megsertettem, de ez az igazsag...aki nem tudja, hogy mi is az a Taekwondo es ugy kezd rola velemenyt nyilvanitani, az inkabb huzzon bort a fogara...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!