Egerben mi a legjobb harcművészet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 08:54
1/12 anonim válasza:
tájbox! kimész a tájba és boxolsz :)
h.ülye kérdés h.ülye válasz
3/12 A kérdező kommentje:
a kérdés nem hülye, csak a válasz
2010. jún. 2. 16:03
4/12 anonim válasza:
Viccen kívül tényleg hülye a kérdés mert mindenki azt a sportot fogja a legjobbnak mondani amit ő űz...
7/12 anonim válasza:
Pls nézzétek meg negítívat ne írjatok kezdők vagyunk http://www.youtube.com/watch?v=L6EI6Bfmhp8 kösz
8/12 anonim válasza:
Ha valahova azt írják hogy negatív commentet ne írjanak akkor ott már baj van...
9/12 anonim válasza:
21:12 ez mi?? xDDD ez ilyen tipikus " paraszt " bunyó semmilyen harcművészeti ágat nem lehet benne felfedezni , én levenném ha nem akarnám hogy kinevessen a fél falu :) én is jót nevettem rajta :D kis hü*lyék járjatok el edzeni mondjuk a thai box nagyon xDDD ez kib*szott jóxDD
10/12 anonim válasza:
Szia. Azért nehéz a válasz, mert sok a jó harcművész. A mesterek nem a pénzre hajtanak. A hunnor budo ban ki van plakátolva egy sor harcművészeti ágazat edzési idővel együtt.Nézd meg az edzéseket és válaszd ki, neked melyik fekszik a legjobban.
Shitoryu, Shotokan, TaiQi Boxing, Judo, Taekwondo, Zen Bu Kan Kempo. Persze biztos van amit kihagytam. Ezeknek a stílusoknak a helyi mestereit ismerem és nagyra tartom őket. Biztosan nem fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!