Melyik a legjobb harcművészet?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 12:47
1/13 anonim válasza:
nehéz őket összehasonlítani!!
mindegyik másra helyezi a hangsúlyt!
nézz utána ezt te tudod legjobban hogy mient szeretnél csinálni!!
nekem a thaibox bevált, dinamikus gyors erős állóképesség-növelő!!
2/13 anonim válasza:
a judo a második legjobb. nem olyan jó, mint a karate, de jobb mint a kung-fu. az aikidonál meg sokkal jobb
3/13 A kérdező kommentje:
miért jobb mint a kung fu?Én kung fuzom
2010. febr. 14. 18:09
4/13 anonim válasza:
én első vagyok..
szerintem a judo nem igényel annyi szellemi képzést mint a kung-fu.én csináltam mindkettőt és ez volt a legalapvetőbb különbség!!
5/13 anonim válasza:
én inkább nem írok ide semmit, mert a kungfusok úgyis leszólnak... hiába, szájkaratéban ŐK verhetetlenek :)))
6/13 A kérdező kommentje:
írd le mit akarsz!
2010. febr. 14. 19:36
8/13 clint válasza:
Bruce lee anno mindig karatésokon mutatta meg, hogy a kung fu jobb. Egyébként tökmindegy mindegyik jó, ha elég régóta csinálod. Az első válaszadónak üzenem: a thai box küzdősport nem harcművészet. Annak edzője van nem mestere.
9/13 anonim válasza:
Bruce Lee kifejlesztett stílusa a Jit kun do volt.
10/13 clint válasza:
igen csak máshogy leírva.:D:D
Jeet kune do
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!