Melyik a legjobb harcművészet, küzdősport?
Attól függ, hogy mi a célod vele.
Nekem a kedvenc küzdősportom az MMA. Itt a hibrid stílusok képviselői érvényesülnek. Az ebben a sportágban jó harcosok mind állóharcban és földharcban kiválóak. A szabályok minimálisak. Tehát nagyon kemény sport.
Az MMA szerintem csak a már nagyon képzett harcművészeknek való.
Én a zen bu kan kempo-t ajánlom, én is már több, mint 5 éve tanulom. Itt keverednek a különböző harcművészeti ágak. Hasonlít az MMA-hoz ebben, hogy judo, karate, kick box, mindenféle harcművészeti ágból bele vannak emelve dolgok. Mind földön, állva, boxkesztyűvel, pusztakézzel és fegyverekkel is megtanulsz harcolni, de elsősorban megvédeni magad. Tanulunk önvédelmet, utcai harcot is. Ezenkívül ha megállod a helyed, az életstílusoddá válik, és ilyen elvekkel élsz tovább, mint például: ami nem öl meg az megerősít. Azt tanuld meg hogyan építsd az utad, ne azt, hogy hogyan rombold.
karate 5 ága (fő) goju ryu karate kyokushin karate shito ryu karate shotokan karata vagy wado-ryu kaezeken kívül::::judó, aikidó, take wandó, box, kick box, defendo,
Ezeket csak ajánlani tudom mivel kemények, jól fejlesztik a fizikai erődet, állóképességed. A defendót vagy az aikidot válaszd
Kyoksuhinkai karate és a Thai Box!!
a Kyokushin küzdősport és nagyon kemény, fejleszti a testet-lelket,vannak benne törések, formagyakorlatok stb... -a Thai Box, harcművészet és úgy szintén nagyon kemény, minden ütés és rugás teljes erőből történik, nagyon jól térdelnek, könyökölnek és ebben is vannak törések...
Kyokushin Karate stílus alapító: Sosai Masutatsu Oyama
Thai Box világ legtehetségesebb harcművésze: Tony Jaa
Nézz utánuk youtube-on...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!