Diéta kérdés! Ha a genetikám miatt "alapból" eléggé szálkás típus vagyok akkor mennyire durva diétát kell alkalmaznom ahhoz hogy ilyen szintre jussak? (képpel)
A kérdés tulajdonképpen az ,hogy ha teszem azt most van rajtam egy kis felesleg - de még így is szálkásnak nézek ki - akkor ahhoz ,hogy mondjuk ilyen alakot szeretnék elérni (mert úgy gondolom ha már ilyen a genetikám akkor kipróbálnám a határaimat) mennyire kell spéci diétába kezdenem. Vagy ez elérhető egy "szimpla" szálkásítással is?
Kb. 1 hónap múlva szeretném tényleg elkezdeni, addig még annyi izmot felpakolni amennyit tudok. Bár már most sincs baj vele.
Itt a kép , ez csak egy példa ,hogy kb milyenre gondoltam.
UI: nem vagyok szakértő a témában szóval ha valami hülyeséged írtam akkor BOCCCCS
Jajjj bocsi és még valami :D
Mit gondoltok te erről a Leangains módszerről?
Lényege ,hogy a ... MIND1 aki ismeri az úgyis tudja aki meg nem az úgysem véleményezi ...Csak hogy ezt valaki esetleg már próbálta? Csak mert ez azért picit még bonyolítja a dolgot.
El lehet érni a klasszikus szálkásító diétával is ezt a zsírtalanságot, ha elég ideig tart a diéta és a genetika is megvan hozzá. De ez a szinthez már nem elég a zsírtalanság, hanem víznek sem szabad a bőr alatt maradni, így nulla só és az utolsó napokban kevés vízbevitel szükséges, mint a testépítő versenyeken. Mondjuk ott még vízhajtók használata is történik, lehet, hogy itt is befigyelt, de ezt nem lehet így megmondani.
Másik témához: szerintem ez nem működik, én ha kihagyok étkezéseket, akkor izomvesztést tapasztalok és gyengülő energia szintet. Gondolj bele, hogy lehetne már így tömegelni, napi 2-3 kajával. Vegyük pl. Molnár Petit, aki napi 2,5kg húst eszik meg 3kg zöldséggel és a rizst még nem is számoltam hozzá. Hát hogy lehetne már azt a mennyiséget betolni 2-3 kajával?
Szálkásításnál sem működik, a szervezet egyből lassítja az anyagcserét ha nem kap kaját 3-4 órán át, így lelassul a zsírégetés és tartalékol. Vanak jó cikkek a tesztoszteron.hu-n, én is szoktam innen ajánlani dolgokat, de azért sokszor szélsőséges cikkek is helyet kapnak. De aki meg nem hiszi, próbálja ki, de nem fog beválni szerintem. De hát ki tudja? annyi féle genetika van.:)
Köszi a válasz! :)
Egyébként nekem most nincs időm átnézni a cikket de mintha valamivel megmagyarázta volna ,hogy miért nincs izomvesztés - de mindegy majd ha hazajöttem átolvasom. A tömegelés részt meg én sem értem, hogy így hogyan lehetne tömegelni. Bár a srác aki kitalálta durván néz ki - [link] de aztán kitudja lehet nem használ és csak egy ügyes marketing fogás.
Amúgy ezt a protein készítményt lehet használni diétához nem?
ezt szereztem be állítólag nagyon jó kis fehérje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!