Mű pót hajam elveszti selymességét és ijen durva szálkás lesz. De csak az a része amit éri a levegő. Szoval a töve nem. Mivel mossam? Aztmondják öblítővel. és mennyi időközönként lehet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 19:59
1/2 anonim válasza:
Nem véletlen mondják, hogy max 3szor lehet újratenni. Meg ugyanúgy mosod, szárítod, vasalod, mint a saját élő hajadat, de ez végképp nem kap semmi tápanyagot. Vegyél újat először is. Bár még mindig nem értem, mi a fene vesz rá bárkit is, hogy feltetessen póthajat, mikor látszik is, hogy nem igazi, és sok vele a nyűg. :D De ez csak az én véleményem, te tudod. Az öblítő viszont nem javasolt, mert eléggé allergizál, elég ha csak hozzáér a nyakadhoz, válladhoz, ha éppen érzékenyebb vagy rá.
Hogy tovább szép maradjon (majd amit veszel, újat), ápold a saját hajadnál is gondosabban. Kerüld a vasalást.
2/2 anonim válasza:
én úgy tudtam hajbalzsammal kell mosni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!