A TNA Impact mennyire durva?
komolyságban azért nem kell félteni a WWE-seket sem.
lehet hogy a bunyó megjátszott, de az akrobatika az valós, és azért bunyós legyen a talpán, aki azokat az eséseket bírja, vagy a manővereket megcsinálja.
kicsit OFF volt.
úgy tudom oda ismertség is kell. de 17 éves korod ellenére még 25 éves korodig (ekkor még bőven nem vagy túl idős) feledzheted a tested és kitanulhatod azt amit ők csinálnak..
csak kérdés hogy akkor mit érsz vele? jó színész leszel, kemény, ügyes mint egy tornász de mi garantálja hogy bárki szerződtet egy előadásra/meccsre? látod, ezt én sem tudom :/
Hát durvább, mint a WWE, mivel a WWE 12-es korhatárú Amerikába, a TNA műsorai meg 16 vagy 18-as korhatárú.
Pankrátornak 17 évesen még nem tudnál elmenni, mivel 18 évesen szerepelhetsz csak a műsorokon. Pankrátor iskolába azonban járhatsz 18 év alatt is.
[link] Ők Magyarország egyetlen egy hivatalosan elismert pankrátor szervezete, és pankrátor iskolájuk is van Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!