Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Box, judo vagy birkózás?

Box, judo vagy birkózás?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy melyiket üzem verseny szerűen 11,5évesen 169 cm és 66 kg körül.Melyikbe tudom kihasználni a magasságom szerintem 20 éves koromra egy ilyen 185 cm lesz apám 182 körül van.Melyikhez van a legtöbb esélyem?

Másik kérdés hogy melyikkel leszek a legerősebb heti 4 edzéssel?

Vagy osszam így hogy 2 birko 2 box?

Válaszoljatok sürgős pls

2012. ápr. 22. 14:44
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én a judot ajánlom, mert az összes izmot erősíti. Én lány vagyok, de sok évig jártam, nagyon megéri...
2012. ápr. 25. 19:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi aki válaszolgat de szerintem judo-t bizots nem fogok űzni mert meg vertem egy 4 éve judozó gyereket 8 ikos volt én meg 5 és én semmire se járok,szóval.Jó nem kell elhinni csak mondom hogy miért nem azt fogom választani
2012. ápr. 25. 19:34
 13/14 A kérdező kommentje:
De biztos vannak tehetséges judo-sok is pl a 11 válaszoló
2012. ápr. 25. 19:42
 14/14 anonim válasza:
Birkózást válaszd összes izmod erősiti.de ha agressziv vagy akk semmiképp ne birkóz akkor bokszolj!!!
2013. ápr. 16. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!