Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Box, judo vagy birkózás?

Box, judo vagy birkózás?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy melyiket üzem verseny szerűen 11,5évesen 169 cm és 66 kg körül.Melyikbe tudom kihasználni a magasságom szerintem 20 éves koromra egy ilyen 185 cm lesz apám 182 körül van.Melyikhez van a legtöbb esélyem?

Másik kérdés hogy melyikkel leszek a legerősebb heti 4 edzéssel?

Vagy osszam így hogy 2 birko 2 box?

Válaszoljatok sürgős pls

2012. ápr. 22. 14:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A testalkat pláne ebben a korban még másodlagos, a legerősebb meg relatív.

Alapvetően azt ajánlom, hogy nézd meg mindegyik edzést és azt válaszd ami a legjobban tetszik, de Magyarországon talán a boxban látom a legnagyobb karrier lehetőséget.

Kezdőként a stílusokt még semmiképp ne keverd.

2012. ápr. 22. 15:23
 2/14 anonim ***** válasza:

A boksz a legjobb választás, minél többször, lehet hogy nagyon kemény az edzés, de később hasznodra válik, és te is azt fogod mondani hogy totál megérte. Versenyszerűen is jó, de csinálj valami fogyókúrát, mert kicsit sok az a 66 kiló.

Ha érdekel még valami írj üzit.

2012. ápr. 22. 15:34
 3/14 anonim ***** válasza:
birkózás. méghozzá kötöttfogás. a szitu az, hogy versenyszinten a fent említett 3 sport közül birkóban vagyunk a legjobbak, itt van a legtöbb esélyed hogy jó versenyző légy.
2012. ápr. 22. 17:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Szabad fogású bírkozásra gondoltam amikor azt írtam.De pls irjatok hosszabakat ezeket is köszönöm de mindegyikről írjatok vmit hogy pl bírkózás:Utcára 1 cigány ellen hatékony stb.... ilyenket köszi
2012. ápr. 22. 21:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mit akarsz .. hamár "cigányozol" akkor gyúrd ki magad , azoktól a nagyrészük fél . De ha tényleg "erős" akarsz lenni, akkor mehet a box meg a birkózás egyszerre. A birkózók izmosak a boxolók meg gyorsak, állat leszel.
2012. ápr. 22. 22:48
 6/14 anonim ***** válasza:
1 cigány ellen sohasem kell megvédened magad...
2012. ápr. 23. 00:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Oks akk heti 2 box +2 szabadfogású? És melyiket csináljam versenyszerűen pl megyei ilyenekre akarok menni.Melyikbe legyek jobb? De ugye azt mondták ne keverjem és ha így? 1év át heti 4 box ? És 1 év után 2 box és 2 szabadgoású bírkozás?
2012. ápr. 23. 07:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Azé mondom hogy azt mondták hogy ne keverjem mert még kezdő vagyok és jobb lenne 1 ikből 1 évet utána keverni nem?
2012. ápr. 23. 07:31
 9/14 anonim ***** válasza:
egy bírkózó, aki kicsit tud boxolni veszélyesebb, mint egy boxoló, aki kicsit tud birkózni.
2012. ápr. 23. 18:31
 10/14 anonim ***** válasza:

A kérdésben úgy áll, hogy versenyszerűen, ha versenyezni akarsz, akkor fektess bele mindent egybe, ne kombinálj, pláne kezdőként.

Ha a célod az utcai bunyó, az megint más tészta, ott persze jobb ha több lábon állsz. Oda nem árt a box, ütni mindenképp megtanít, viszont mellé inkább valami harcművészet ajánlott, ahol megtanítják a vitálpontok támadását is.

2012. ápr. 23. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!