Pavel Tsatsouline Meztelen harcos c. könyve lényegretörőbb mint Paul Coach Wade Fegyencedzés című könyve?
Ha a tolódzkodásra gondolsz volt róla szó...kb fél oldal ami szerintem bőven elég mivel "egyszerű"(ezt értsd úgy hogy nem kell túlmagyarázni) gyakorlat.
Pavel könyvét nem olvastam de ha jól tudom csak fekvő és guggoló gyakorlatok vannak benne.
Nem tudom egyébként hogy a fegyencedzésbe mi volt a rizsa a könyv kb 75%a csak a gyakorlatok bemutatásáról szól.(Az is igaz hogy nem unintelligens tiniknek írták....)
98. oldalon van :)
Én fegyencedzés gyakorlatait haszálom edzésre most a felemás fekvőtámasz(labdával) én súlytárcsákat használok)) gyakorlatnál vagyok és nekem sokkal tricepszgyilkosabb mint a tolódzkodás
(mondjuk nem is 2x20at csinálok hanem általába 4-5x 15-20at a fél egykezes fekvő is megy már de lassan haladok hogy minél többet ki tudjak hozni magamból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!