Milyen edzespogramot alitsak ossze a fegyencedzes es meztelen harcos kombinalasavan? Milyen edzesprogramos hasznaljak a fegyencedzesben?
edzem a fegyencedzes szerint mar 1 honapja es a jo magaviselet edzesprogramot hasznalom!
mar eljutottam a gyakorlatok masodik szintjeig de nem vettem eszre fejlodest! :(
a haverom is fegyencedzessel edz de ö ugy edz hogy minden nap lenyomatja a 6 gyakorlatot! nemtom hogy ez helyes e ezzel nagyobb fejlodest erhet el???
szeretnek erös es edzett lenni , iktatok sulyzos edzeseket is a fegyencedzesbe de mar olvastam a meztelen harcost is !
az meg tanit egy csomo eronovelo taktikat es csak 2 gyakorlatra epit de jobbn huzodom a fegyencedzeshez! hallottam hogy kombinalhato a kettö!
ha valaki kombinalta e kettöt es letrehozott egy jo edzestervet s elert egy jelentos valtozast az megosztana velem i a programjat?
meg azt is mondtak hogy az edzes gatolhat a novekedesben ?? ez igaz???
en 160 cm 17 evesen nem tom h az edzestol nem nottem e meg?
kosznom a valaszokat elore is!!!!!
ertem ! azt szeretnem kerdezni hogy akkor ugy helyesen csinaloma e a fegyencedzest ha a jo mgaviselet edzesprogramot hsznalom s egyforman haladok mind a hat gyakorlatban!!
ugy csianlom hogy egy heten 3 szor edzem s 3 hetig tart mig egy szintet kiviszek igy tartok most mindegyik gyakorlat msodik szintjenek közephalado reszen!! ez igy jo?
köszönöm!
megosztanad velem milyen edzesprogramot hasznalsz?
sulyzos edzeseket is beiktatsz edzeseidbe?
Heti egyszer csinálok mindent, kivéve a hasat meg a hidat, mert azt hétfő-szerda-péntek leosztásban. Most majd a héten már úgy fogom, hogy hétfő fekvő kedd húzás szerda guggolás csütörtök megint fekvő és péntek kézenállásfekvő. Mindig képes vagyok maxot kihozni magamból, nincs izomlázam másnapra, szóval tökéletesen bevált ez nekem eddig. De szerintem találj ki magadnak sajátot, ami kényelmes. Ha könnyen regenerálódsz csinálhatsz többet is egy héten. Én az elején még 3 nap alatt lezavartam mindent, úgyhogy heti 2-szer csináltam a gyakorlatokat. Aztán kezdtek bedurvulni, és nem bírta olyan jól a kezem már, szóval szétbontottam ilyenre...
Súlyzót meg nem használok. Régebben pár hónapig otthon emelgettem egykezeseket, de nem szerettem sose, utána kezdtem fekvőzni meg felülni, ezeket csináltam 1 évig, aztán megtaláltam a fegyencet, szóval rákattantam a saját testsúlyos gyakorlatokra, sokkal jobban élvezem őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!