Fegyencedzés vagy meztelen harcos? Melyiket érdemes elolvasni ha főként megakarunk erősődni és ehhez edzéstervet kapni?
mert a meztelen harcos kicsit olvastam de abban inkább csak a gyakorlatokról írt
amúgy tényleg fő cél hogy megerősődjek(így is azért erős vagyok de sosem árt a fejlődés és némi izomszerzés)
akkor szerintetek melyiket olvassam inkább el? és neten van fönn valami oldal ahol el lehet olvasni a könyvet(nincs pénzem megvenni)
nekem megvan mind 2...
de a meztelen harcos jobban bejött(eddig 2x olvastam, és most olvasom harmadszor) de mint azt olvashattad ez csak 2 gyakorlattal foglakozik igazán, az egykezes fekvő és az egylábas guggolás, már megy mind2 de a szabályos 1kezes még mindig nehezen
a fegyencedzést az letöltöttem talán az Ncore(vagy min van fent)
de szerintem itt 2 táborra fogunk szakadni, mert a lényeg ugyan az, de maga a leírás teljesen különbözik
de a GTG tényleg páratlan edzésmód ha edzésmódról van szó akkor ez a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!